Foto Adam Driver als slechterik in 'Star Wars: The Force Awakens'

En er zijn beelden vrijgegeven van Rey, Poe Dameron, Maz Katana en nog veel meer.

Het is 4 mei en dat betekent voor Nederland dodenherdenking, maar internationaal is het vandaag Star Wars Day. Vanity Fair heeft om die reden een hele reeks nieuwe beelden vrijgegeven van The Force Awakens. De beelden zijn gemaakt door fotografe Annie Leibovitz en tonen ons niet alleen enkele personages die we nog niet gezien hebben, maar ook is er informatie van achter de schermen.

Laten we daar maar mee beginnen. Regisseur J.J. Abrams onthulde in het interview een wel heel erg grappig plan. Hij vertelde: ”Ik heb overwogen de botten van Jar Jar Binks in de woestijn te plaatsen. Ik meen het! Drie mensen zouden het zien, maar het wel fantastisch vinden."

En dan zijn er nog de nieuwe personages. Allereerst is er een beeld van Adam Driver, die inderdaad slechterik Kylo Ren speelt. Hem zien we op onderstaande foto, samen met een reeks stormtroopers, die werken voor de First Order. Ze bevinden zich op een ijsplaneet, waar de geheime basis van de overblijfselen van het Keizerrijk zijn.



Ook is er een aantal beelden van Lupita Nyong’o. Er is geen foto van haar personage vrijgegeven, maar we zien de actrice wel met de tracking dots, die ILM in staat stellen haar te veranderen in het CGI-personage Maz Kanata. Ze speelt dus niet het personage Rose, wat eerder gesteld werd. Maz heeft verder een eigen kasteel in bezit, met daarin een hele reeks ruimtepiraten. Die kan je ook op de foto’s hieronder zien.







Van Verzetspiloot Poe Dameron (Oscar Isaac) is ook weer een beeld vrijgegeven. Hij staat op deze heldhaftige foto naast zijn oude vertrouwde X-Wing.



Er is verder ook een beeld van Daisy Ridley vrijgegeven. Zij speelt in de film de jonge heldin Rey. Op de foto zien we haar naast regisseur J.J. Abrams, op een marktplaats op de planeet Jakku. Daar woont ze tussen diverse scheepswrakken, die in de nieuwe trailer voorbij kwamen.



Nog een foto toont verder het brain trust achter The Force Awakens: componist John Williams, producent en Lucasfilm voorzitter Kathleen Kennedy, co-schrijver Lawrence Kasdan en regisseur én co-schrijver Abrams.



Tot slot zijn er nog wat andere promotiematerialen vrijgegeven: Er is een cover, met daarop Rey (Ridley), Finn (John Boyega), BB-8, Chewbacca (Peter Mayhew) en Han Solo (Harrison Ford) en een aantal foto’s waarop we zien hoe de cover gemaakt is. En er is een video van achter de schermen van de film.








NieuwsFilm

meest populair