Dennis Quaid barst los op set (video)

De vraag is alleen... is het allemaal echt of gespeeld?

Er daagde een hele aparte video van de week op: acteur Dennis Quaid (Dragonheart, The Day After Tomorrow) die ergens op een set een meltdown ervoer. Wat er precies aan de hand was wisten we niet, maar iemand filmde het incident met zijn of haar telefoon. De 61-jarige Quaid schold een heleboel mensen de huid vol en leek het niet aanvaardbaar te vinden dat er geen beroepskrachten aanwezig waren.

De video, te zien op Youtube, ging via reddit.com viral en is op het moment door zo'n 2.3 miljoen mensen bekeken. Bekijk hem hieronder.



Het filmpje werd vergeleken met de Christian Bale uitbarsting van Terminator: Salvation. Bale was destijds ook niet tevreden met één van de werknemers die vermoedelijk in beeld liep. Presentator Jimmy Kimmel, die vaker grappen uithaalt, was bovendien verbaasd en teleurgesteld toen hij te horen kreeg dat men hem de schuld van deze 'grap' gaf. Hij liet het volgende weten:

"Ik heb de video afgelopen nacht bekeken, zo'n 14 keer. Mijn favoriete stuk was: 'Ik kan mijn tekst niet eens uitspreken of Dopey the Dick hier zit in jouw oor te fluisteren.' Ik ben van plan, de komende acht jaar, iedereen Dopey the Dick te noemen. Maar ook goed, ik heb de video een paar keer gezien en toen ik de volgende ochtend wakker werd, kreeg ik er de schuld van. Er zijn twee dozijn artikels en duizenden berichten op het net, die doen vermoeden dat dit een grap is en dat ik er verantwoordelijk voor ben. En ik moet zeggen, dat is teleurstellend. Je voert een vijftigtal kwajongensstreken uit en plotseling vertrouwt niemand je meer."

Gisteren werd ten langen leste het nieuws bevestigd dat de video een stunt is, ter promotie van een filmpje die Dennis Quaid in samenwerking met Funny or Die maakte. De sketch is hieronder te zien en plotsklaps wordt het allemaal duidelijk waarom Quaid zulke vreemde kreten uitkraamde.



NieuwsFilm

meest populair