Jack Reynor moet mogelijk 1 miljoen dollar vergoeden

De 'Transformers: Age of Extinction'-acteur reed 2,5 jaar geleden twee vrouwen aan.

Het verwaarlozen van een aanklacht kan je figuurlijk en letterlijk duur komen te staan, zeker in de Verenigde Staten. Dat ondervindt acteur Jack Reynor (Delivery Man) momenteel. Tweeënhalf jaar geleden reed hij in Hollywood twee dames met zijn auto aan. Zij besloten twee jaar later Reynor aan te klagen en eisten 25.000 dollar aan schadevergoedingen. Reynor heeft het echter roekeloos laten waaien.

Omdat hij geen maatregelen nam, hebben de dames hun zaak nu automatisch gewonnen. Dat staat beschreven in diverse gerechtelijke documenten. De 23-jarige acteur had vorig jaar in november van zich moeten laten horen. Het enige wat nu resteert is het laatste vonnis van de rechter. Deze zal bepalen hoeveel Reynor aan de dames uit moet betalen. Een bedrag dat tot wel één miljoen dollar kan oplopen.

De aanrijding was geen kattenpis. Zo werden beide dames van hun voeten gereden en landden ze bovenop Reynors motorkap. De opduvel die ze verduurden veroorzaakte bij de één verwondingen aan het hoofd en been, en bij de ander aan haar rug en knie. Het zit de Ierse Amerikaan dus niet helemaal mee, want naast de schadevergoedingen moet hij ook mogelijk de medische kosten ophoesten.

Alhoewel de bedragen in Amerika hoog op kunnen lopen, is het niet alleen maar slecht voor Reynor. Hij staat, samen met Mark Wahlberg, nog onder contract om in twee nieuwe Transformers-films te verschijnen. Het laatste deel alleen al overschreed de één miljard dollar aan de box office. Hij zal vast niet al te lang meer in de put zitten.



NieuwsFilm

meest populair