Jessica Biel en Justin Timberlake verwelkomen eerste kind

Ze is bevallen van een jongetje.

De zwangerschap van het acteurskoppel Jessica Biel en Justin Timberlake was dan mogelijk een vreemde, omdat het zo nu en dan bevestigd werd en dan weer ontkracht, maar dat geldt niet voor de geboorte van hun kind. Woordvoerders van de twee nieuwe ouders hebben aan People bevestigd dat Biel van een jongetje is bevallen. Zijn naam is Silas Randall Timberlake. Wanneer de geboorte precies plaatsvond, is niet bekend gemaakt.

Moeder en vader maken het allebei goed en zijn vanzelfsprekend euforisch. Over de namen van het kind is meegedeeld dat Silas van Justins grootvader Bill Bomar afstamt - die in 2012 kwam te overlijden - en Randall is de tweede naam van de zanger zelf.

Zoals boven vermeldt werd de zwangerschap in eerste instantie geheim gehouden. Diverse mensen, waaronder 'N Sync-collega Joe Fatone, gaven het soms per abuis weg. Timberlake bevestigde het nieuws zelf, ten langen leste, op zijn 34ste verjaardag in januari. Hij deed dit door middel van het onderstaande Instagram bericht. We kunnen uit de aankondiging tevens halen dat Biel en Timberlake de sekse van hun baby een verrassing wilde houden.




NieuwsFilm

meest populair