Olivia Wilde omarmt haar nieuwe figuur na bevalling

Ze beviel een jaartje geleden van haar zoon, maar het overtallige vet trekt niet weg.

Olivia Wilde (In Time, The Lazarus Effect) onthulde aan Shape Magazine dat de geboorte van haar zoon Otis diverse complicaties meebracht. Waaronder de verandering van haar postuur. Wilde, die altijd vrij slank is geweest, vertelde dat ze zich vrouwelijk en sexy voelde tijdens de zwangerschap en dat ze gewoon door bleef gaan met haar trainingen. Nu is dat wel een tikkeltje afgenomen.

"Gedurende de eerste paar weken, nadat ik die kleine eruit had geduwd, liep ik erbij als een wandelende gewonde. Na de geboorte voegde ik me bij de rij bestaande uit miljoenen nieuwe moeders en jammerde: 'Waarom zie ik er nog steeds zwanger uit? Zit er nog eentje daar binnen vast of zo?'"

De vriendin van komediant Jason Sudeikis maalt er desondanks niet veel om. Ze erkent dat ze geen perfect lichaam heeft, maar is wel blij dat ze opeens zo zacht aanvoelt. Overigens vertelt ze dat de fotoshoot die ze voor Shape Magazine gedaan heeft niet helemaal eerlijk is afgewerkt.

"De foto's in deze magazine zijn zo genereus samengesteld dat je me vanuit de beste hoeken ziet. En ik kan je verzekeren dat ik de toegepaste verlichting hartelijk heb omarmd. De werkelijkheid is, ik ben een moeder en ik lijk er op één."



NieuwsFilm

meest populair