TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

There Will Be Blood (2007)

Zaterdag 4 april om 22:15 op SBS9

De film begint in het jaar 1898. Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) ontdekt tijdens zijn zoektocht naar zilver een oliebron. Hij laat de olie onderzoeken en begint zijn eigen oliebedrijf. Op een dag sterft een werknemer en Plainview adopteert diens zoon. Hij geeft de jongen de naam H.W. en promoveert hem tot zijn partner. In 1911 komt Plainview te weten dat er in Little Boston in Californië een enorme oliebron te vinden is. Op zoek naar olie en rijkdom trekt hij naar het religieuze dorpje. Plainview schuift alle normen en waarden opzij en denkt maar aan één zaak: olie. Zijn passie en eigenzinnig gedrag leiden ertoe dat Plainview een gevaar wordt voor zijn eigen omgeving.
Bekijk de afbeelding

American Reunion (2012)

Zondag 5 april om 20:30 op NET5

De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijden, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Michelle kan niet stoppen met praten over Band Camp sinds ze er leider is geworden. Kevin valt opnieuw als een steen voor Vicky, en Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie...
Bekijk de afbeelding

The Addams Family (1991)

Maandag 6 april om 20:30 op RTL8

Oom Fester wordt al 25 jaar vermist, waarna een kwaadaardige dokter besluit om een nep-oom te introduceren en zo in het bezit te komen van het vermogen van de vreemde Addams Family. Dochter Wednesday vertrouwt het zaakje niet.
Bekijk de afbeelding

16 Blocks (2006)

Dinsdag 7 april om 20:30 op RTL7

Jack Mosley (Bruce Willis) is een uitgebluste rechercheur die niet bekend staat om zijn fijnzinnige methodes. Zijn opdracht is het begeleiden van een belangrijke getuige (Mos Def) van het politiebureau naar de rechtbank. De afstand waarover dit moet plaatsvinden is 16 straatblokken. Onderweg komt Mosley er achter dat deze man zal getuigen tegen zijn corrupte collega's en dat het volledige New Yorkse politiekorps er alles aan zal doen om hem uit de weg te ruimen. Mosley wordt nu gedwongen te kiezen tussen loyaliteit aan zijn collega's en het beschermen van deze getuige....
Bekijk de afbeelding

The Talented Mr. Ripley (1999)

Woensdag 8 april om 20:30 op RTL8

Tom Ripley weet wat hij wil, en doet alles om het te krijgen. Hij wordt naar Italie gestuurd om rijkeluiszoon Dickie Greenleaf terug te halen naar Amerika. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge eenmaal ontmoet, ziet hij het leven waarvan hij altijd heeft gedroomd.
Bekijk de afbeelding

Training Day (2001)

Donderdag 9 april om 20:30 op Veronica

De jonge officier Hoyt realiseert eindelijk zijn droom wanneer hij de anti-drugs brigade van Los Angeles vervoegt. Het is Alonzo Harris, een oud-gediende die hem de knepen van het vak leert. De nachtmerrie begint wanneer Hoyt beseft dat Harris door en door corrupt is.
Bekijk de afbeelding

Biutiful (2010)

Vrijdag 10 april om 23:55 op NPO2

'Biutiful' vertelt het verhaal van Uxbal (Javier Bardem), een tobbende bemiddelaar in mensenhandel, die een oude vriend uit zijn kindertijd tegenkomt, die tegenwoordig een politieagent blijkt te zijn. Wanneer Uxbal te horen krijgt dat hij een ernstige vorm van kanker heeft en binnenkort zal sterven, probeert hij te stoppen met de criminele praktijken waar hij zich altijd mee bezig heeft gehouden en wil hij zijn leven op orde krijgen. Uxbal beseft dat hij ondanks alles datgene waar hij waarde aan hecht niet wil verliezen, namelijk de liefde. Liefde voor zichzelf, voor zijn kinderen, voor zijn vrouw, voor zijn broer. Al maken de omstandigheden hem dat nogal moeilijk.


NieuwsFilm

meest populair