DVD releases week 13

Met o.a. Interstellar en John Dies at the End.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Interstellar (2014)


De nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Kortom, het zijn zware tijden voor de mensheid. De schuld hiervoor zou liggen in de twintigste eeuw. Als onderzoekers een mysterieuze scheur in de ruimtetijd vinden, is het aan oud-leden van de NASA hem te verkennen en hoop te geven aan de mens.
Bekijk de afbeelding

John Dies at the End (2012)


In de horror-fantasyfilm is een nieuwe drug op de markt verschenen. Deze zorgt ervoor dat de gebruiker een soort uittreding ondervindt. Op straat wordt het 'Sojasaus' genoemd en vele gebruikers zwerven al door de tijd en de dimensies. Maar sommigen die van de trip terugkomen, zijn niet menselijk meer. Een stille invasie vanuit een andere wereld blijkt in volle gang te zijn, en men zoekt een nieuwe held. Helaas zijn daar alleen John en David, twee jonge mannen die gestopt zijn met hun studie en nauwelijks een baantje kunnen aanhouden.
Bekijk de afbeelding

Mockingbird (2014)


Mockingbird gaat over een koppel dat een videocamera met een bijgevoegd document ontvangt. Als ze de regels in het document niet volgen, zal er iemand sterven. De film volgt hun helse beproeving.
Bekijk de afbeelding

Rob the Mob (2014)


Twee geliefden besluiten een reeks uitgaansgelegenheden van de maffia te overvallen. Maar als ze eenmaal voor een grotere buit gaan, wekt dat de aandacht van zowel de gangsters als de FBI.
Bekijk de afbeelding

The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013)

Regie: Ned Benson

Het verhaal speelt zich af in de hippere buurten van New York City en volgt het leven van Eleanor Rigby en haar echtgenoot Conor. Wanneer Eleanor plotseling terugkeert naar haar familie en elk contact met haar echtgenoot Conor vermijdt, wordt de vraag gesteld waarom hun relatie - die eens zo perfect leek - stuk liep. Het verhaal wordt vanuit het perspectief van Eleanor verteld. Dit is haar verhaal.
Bekijk de afbeelding

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)

Regie: Ned Benson

Het verhaal speelt zich af in de hippere buurten van New York City en volgt het leven van Eleanor Rigby en haar echtgenoot Conor. Wanneer Eleanor plotseling terugkeert naar haar familie en elk contact met haar echtgenoot Conor vermijdt, wordt de vraag gesteld waarom hun relatie - die eens zo perfect leek - stuk liep. Het verhaal wordt vanuit het perspectief van Conor verteld. Dit is zijn verhaal.
Bekijk de afbeelding

The Canal (2014)


De filmarchivaris David en zijn vrouw zijn een gelukkig koppel, althans dat denkt hij. Een dreigend geheim verbrijzelt hun huwelijk en een film die hij bestudeert voor zijn werk, onthult dat hun huis de plek is van een massamoord. David ontdekt dat de griezelige geschiedenis van het huis zich weleens kan herhalen.
Bekijk de afbeelding

Mercy (2014)


George heeft een erg goed band met zijn oma. Wanneer ze op een dag echter een gewelddadige aanval krijgt wordt ze in een tehuis geplaatst. Een jaar later krijgen ze bericht dat het tehuis haar niet meer kan opvangen. Georges familie besluit de laatste dagen in het oude huis van oma te spenderen. Al snel blijkt dat ze de kracht van de oude vrouw onderschat hebben.


NieuwsFilm

meest populair