TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Sunshine (2007)

Zaterdag 28 maart om 20:00 op RTL7

Een crew van 8 mensen reizen af naar de Zon met een levensgevaarlijke opdracht. Het opnieuw leven inblazen van deze grootste nog levende ster.
Onderweg blijkt al gauw dat deze reis wel eens de zwaarste missie ooit zou kunnen worden. De kans om terug naar huis te keren wordt steeds kleiner, mede door onderlinge conflicten en bedreigingen van buitenaf. Bemanningslid Capa (Cillian Murphy) stuurt uit voorzorg alvast een bericht naar zijn familie...
Bekijk de afbeelding

Se7en (1995)

Zondag 29 maart om 22:45 op NET5

Detective Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills, opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan. Langzaamaan ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst. Ondertussen blijven de moorden steeds nieuwe slachtoffers eisen.
Bekijk de afbeelding

Fast Five (2011)

Maandag 30 maart om 20:30 op Veronica
Regie: Justin Lin

Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O'Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Dinsdag 31 maart om 20:30 op RTL7

John Connor ontdekt een geheim project van Cyberdyne: Skynet. Weer arriveren er uit de toekomst twee 'terminators': Schwarzeneggers T-850 om John te beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-x, een beeldschone en genetisch perfecte vrouwelijke robot. John moet in een race tegen de klok zien te voorkomen dat Skynet z'n plannen kan doorzetten.
Bekijk de afbeelding

Philadelphia (1993)

Woensdag 1 april om 20:30 op RTL8

Bij de jurist Andrew Beckett wordt aids geconstateerd. Hij wordt door de advocatenfirma waar hij werkt ontslagen. Als reden voor dit ontslag geven zij echter het excuus dat hij een bepaalde opdracht slecht zou hebben afgehandeld. Een doorzichtig excuus, aangezien Beckett onlangs nog promotie heeft gemaakt. Beckett legt zich niet neer bij deze vooringenomen houding van zijn werkgevers en wil het ontslag juridisch aanvechten. Aanvankelijk vindt hij geen enkele advocaat bereid hem te verdedigen. Ook Joe Miller staat eerst afwijzend tegenover de zaak, maar gaat dan toch overstag. Met behulp van Miller strijdt Beckett voor gerechtigheid.
Bekijk de afbeelding

Ghost Busters (1984)

Donderdag 2 april om 23:30 op RTL7

Drie wetenschappers die zich hebben gespecialiseerd in paranormale verschijnselen, richten een bedrijfje op dat zich bezighoudt met de bestrijding van bovennatuurlijk ongemak in de grote stad. Hun eerste klant, de knappe Dana Barrett, verandert na de confrontatie met een demon in haar huis in de hitsige Zoel.
Bekijk de afbeelding

Road to Perdition (2002)

Vrijdag 3 april om 20:30 op RTL8
Regie: Sam Mendes

Michael Sullivan (Tom Hanks)is door de mafia opgenomen als zoon. Hij is erg toegewijd in zijn werk en in zijn privé-leven, als echtgenoot en vader van twee kinderen. Wanneer op een dag deze twee levens zich verstrengelen en het noodlot toeslaat, rest hem niets anders dan de mafiawereld vaarwel te zeggen en het enige dat hem dierbaar is te beschermen. Er volgt een tocht vol vergelding en wraak, een tocht naar vrijheid....


NieuwsFilm

meest populair