Toekomstoorlog op foto's 'Terminator: Genisys'

En Arnold Schwarzenegger over de T-800.

Empire Magazine heeft weer drie nieuwe foto's vrijgegeven van de aankomende Terminator: Genisys. Daarnaast vertelt Arnold Schwarzeneger over zijn personage in de film, dat een combinatie blijkt te zijn van de eerdere versies die hij speelde. Hij benadrukt ook dat het geen reboot is, maar vooral een blik op een andere tijdlijn.

"Het verhaal is veranderd," begint Schwarzenegger. "Dus ik ben een combinatie van de personages die je in het verleden gezien hebt. Hij is een krachtige en potentieel slechte machine, die ook erg vernietigend kan zijn als ik zie dat ik bedreigd word, of voor de overwinning tegen de machines. Ik kan ook wisselen en de beschermheer van Sarah Connor zijn. Het ligt eraan waar we zijn in de verhaallijn."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

In de film zien we hoe Kyle Reese (Jai Courtney) door John Connor (Jason Clarke) teruggestuurd wordt in de tijd, om zijn bedreigde moeder Sarah (Emilia Clarke) tegen de machines van Skynet te beschermen. Maar dankzij de T-800, blijkt zij niet zo in gevaar te zijn als gedacht. Terminator: Genisys gaat op 9 juli in première.



NieuwsFilm

meest populair