DVD releases week 12

Met o.a. John Wick, Wiplala en Mr. Turner.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

John Wick (2014)


De dodelijke instincten van ex-huurmoordenaar John Wick worden opnieuw aangewakkerd wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en daarbij de hond doodt die door zijn overleden vrouw aan hem is overgedragen. Hij volgt de man naar New York, waarbij een maffiabaas en tevens de vader van de crimineel, opdracht geeft John Wick uit de weg te ruimen.
Bekijk de afbeelding

God's Pocket (2014)


Wanneer Mickey's stiefzoon, Leon, overlijdt door een 'ongeluk' op het werk, probeert Mickey het slechte nieuws samen met het lichaam te begraven. Maar wanneer de moeder van de jongen de waarheid boven tafel wil hebben, zit Mickey gevangen tussen een lichaam dat hij niet officieel kan begraven, een vrouw die hij niet kan behagen en een schuld die hij niet kan betalen.
Bekijk de afbeelding

Tom à la ferme (2013)


Een reclamejongen trekt van de stad naar het verre platteland voor een begrafenis. Daar aangekomen blijkt dat niemand hem kent of weet wat zijn relatie met de overledene was. Wanneer de oudere broer van het slachtoffer hem een reeks strenge en bizarre regels oplegt om zo zijn moeder te beschermen en de familie-eer te redden, ontstaat er tussen hen een giftige relatie. De enige manier om de situatie terug recht te trekken, is de waarheid te vertellen...
Bekijk de afbeelding

Drive Hard (2014)


Simon Keller is een Amerikaanse dief die in het buitenland aankomt en op zoek gaat naar een vluchtautobestuurder. In plaats van dat hij iemand met ervaring inhuurt, neemt hij een rijles bij voormalig Formule 1-kampioen Peter Roberts (Jane). Tijdens de les berooft Simon een bank en Peter ziet geen andere optie dan op de vlucht te slaan voor de politie en de gangsters.
Bekijk de afbeelding

Wiplala (2014)


Op een dag ontdekt de zevenjarige Johannes Blom achter een pot pindakaas een klein mannetje dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf is, begint een groot avontuur. Kunnen ze ooit weer normaal worden?
Bekijk de afbeelding

Mommy (2014)


Een weduwe heeft als alleenstaande ouder de taak om voor haar moeilijk opvoedbare, gewelddadige zoon te zorgen. Ze vindt daarbij steun wanneer een mysterieuze buurvrouw zich in het huishouden van de twee begint te nestelen. Deze vrouw geeft de moeder de ondersteuning die ze nodig heeft.
Bekijk de afbeelding

Reaching for the Moon (2013)


Het verhaal van de tragische liefde tussen de Amerikaanse dichter Elizabeth Bishop en de Braziliaanse architect Lota de Macedo Soares.
Bekijk de afbeelding

Jessabelle (2014)


Nadat ze haar verloofde is verloren door een ernstig auto-ongeluk, probeert Jessabelle van de schok te herstellen in het landhuis van haar vader uit Louisiana. Daar ontdekt ze dat ze over een gave beschikt die ze geërfd heeft van haar moeder, en dat een angstaanjagende entiteit het op haar gemunt heeft.
Bekijk de afbeelding

Mr. Turner (2014)

Regie: Mike Leigh

Film over de laatste 25 jaar van de Britse, excentrieke schilder J.M.W. Turner. Turner was flink geraakt door de dood van zijn vader en had een huishoudster die hij seksueel uitbuitte. Hij krijgt op een gegeven moment een relatie met een hospita met wie hij later in het geheim gaat samenwonen. Tot aan zijn dood vult Turner zijn dagen met schilderen, reizen, bordelen afgaan en tal van andere kleurrijke bezigheden.
Bekijk de afbeelding

The Last of Robin Hood (2013)


De iconische acteur Errol Flynn wordt verliefd op de minderjarige actrice Beverly Aadland. Hun affaire, die totaal niet werd tegengewerkt door Beverly's mediageile moeder Florence, ging in de jaren vijftig de hele wereld over.
Bekijk de afbeelding

Revenge of the Green Dragons (2014)


Een waargebeurd immigratieverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van Flushing, N.Y. in de jaren '80 en '90.
Bekijk de afbeelding

Men, Women & Children (2014)


'Men, Women & Children', een verfilming van de roman Men, Women & Children van Chad Kultgen, probeert te achterhalen over hoe de moderne technologie ons verbindt en weer ontbindt. Er wordt ingezoomd op het effect van bijvoorbeeld sms, e-mail, chatten en Facebook op sociale issues als de video game-cultuur, anorexia, ontrouw, de jacht naar roem en de verspreiding van illegale materiaal. In de film volgen we een groep tieners en hun ouders die de vele mogelijkheden van het internet ontdekken. Het web verandert de relaties en het contact tussen de personages wezenlijk. Ook krijgen ze een ander zelfbeeld en ook naar hun liefdesleven wordt anders gekeken.
Bekijk de afbeelding

Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse (2015)


Ridder Gareth is op zoek naar een neergestorte komeet die volgens de verhalen goud zou bevatten. In plaats van rijkdommen stuit Gareth op een draak genaamd Drago. Laatstgenoemde redt Gareth's leven en de twee worden onafscheidelijk. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.
Bekijk de afbeelding

Heatstroke (2013)


Tijdens een familie-uitstapje in de Afrikaanse woestijn, komt een wetenschappelijk onderzoeker onbedoeld oog in oog te staan met een groep gevaarlijke wapenhandelaars. De onderzoeker wordt direct neergeschoten door de wapenhandelaars, bij deze toevallige ontmoeting. De vriendin en de dochter worden vervolgens onderworpen aan de ultieme test de moordenaars te ontlopen.


NieuwsFilm

meest populair