Bradley Cooper weer single

Zijn relatie met model Suki Waterhouse hield twee jaar stand.

Entertainment News heeft bevestigd dat acteur Bradley Cooper weer beschikbaar is voor de vrouwenpopulatie: van de week zette hij namelijk een punt achter zijn liefdesverhouding met het Engelse model Suki Waterhouse. De 40-jarige American Sniper-acteur leerde Waterhouse in maart 2013 kennen. Het tweetal werd pas door de media als een koppel erkent toen ze gezamenlijk de première van American Hustle bijwoonden.

Een bron liet aan E! News weten waarom het duo ermee stopten. "Ze blijven vrienden, maar ze willen momenteel verschillende dingen." Zo zou Cooper een familie willen starten, maar voelt Waterhouse zich daar nog niet klaar voor. "Ze houdt van Bradley en hij van haar, maar ze is nog zo jong en ze wilt zich op haar acteer carrière concentreren voordat ze een moeder wordt."

Waterhouse, die een paar projecten op haar naam heeft staan (zoals Insurgent en Pusher), deelde in het verleden mee dat ze niet graag over Cooper sprak. Ze waren beiden vaak in het openbaar te zien, maar als het mogelijk was bleef het allemaal intiem. "Ik praat niet over mijn vriendje omdat dat saai is. Althans, dat is wat ik besloot te vertellen wanneer men ernaar vroeg. Ik denk namelijk dat wat ik ook te zeggen heb, het vreemd zal klinken. Maar in werkelijkheid is het zo: als ik over hem begin te praten, dan kan ik niet stoppen."

Bradley Cooper en zijn ex bezochten vorige maand nog gezamenlijk de Oscars.



NieuwsFilm

meest populair