Top 5: Spectre, Civil War, John Woo, Pixels en Paper Towns

Plus vijf in het oog springende trailers.



Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Nieuwe poster Bond-film 'Spectre'
In een week met niet heel veel nieuws lijkt het nieuwste affiche voor de 24e Bond-film Spectre het meest opvallend. De poster met daarop enkel 007 belooft in ieder geval één ding: terugkeer van het oude. Uiteraard was dit al zo'n beetje bekend en zagen we in Skyfall al flink wat knipogen naar het verleden. Check nogmaals het 'turtleneck'-affiche.


Bekijk de afbeelding 2. Eerste synopsis 'Captain America: Civil War'
Als Age of Ultron in de bioscoop draait, dan duurt het nog zo'n jaar voordat er een volgende grootse titel in het Marvel Cinematic Universe verschijnt: Civil War. Deze eerste 'Phase 3'-titel trapt waarschijnlijk een aangepast MCU af, met Spider-Man en met misschien nog veel grotere verrassingen. Check de eerste synopsis.


Bekijk de afbeelding3. John Woo regisseert remake 'Manhunt'
Remakes zijn gemeen goed en we vinden het doodnormaal als er een Nederlandse remake verschijnt van Duitse of Belgische film. Aan de andere kant van de wereld staat er een nieuwe filmmacht op: China. Regisseur John Woo is ingehuurd om het Japanse Kimi yo fundo no kawa wo watare te remaken. Het origineel uit 1976 is enorm populair in China.


Bekijk de afbeelding 4. Volledige trailer 'Pixels'
Enorm schokkend was de trailer niet, opvallend wel. Pixels, uiteraard gebaseerd op iets originelers, laat zien hoe game-figuurtjes de wereld proberen over te nemen. Met een beetje fantasie kan dit nog best leuk uitpakken. Wereldwijd was er veel interesse: in 24 uur bekeken 34,3 miljoen mensen de eerste trailer.


Bekijk de afbeelding5. Eerste trailer 'Paper Towns'
Verleden jaar was The Fault in Our Stars een even groot als onverwacht succes. Het $12 miljoen kostende YA-drama wist $306,5 miljoen op te halen aan de bioscoopkassa's. Dit jaar mogen we Paper Towns verwachten. Met alleen al de verwijzing naar The Fault in Our Stars zal deze "opvolger" flink gaan scoren. Check de trailer.


Bekijk de afbeeldingEn we zagen ook: Interviews met cast & crew 'Cinderella'
En opeens verschenen er drie video-interviews op FilmTotaal. Michelle Iwema interviewde acteurs Lily James (video) en Richard Madden (video) en regisseur Kenneth Branagh (video), uiteraard over hun aandeel in het succesvolle live-action sprookje Cinderella. Houd FilmTotaal in de gaten voor meer interviews.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
-

NieuwsFilm

meest populair