Jude Law verwelkomt vijfde kind

Het opmerkelijke: de moeder is niet meer in Law's beeld.

Engelsman Jude Law (Knights of the Roundtable: King Arthur) heeft zijn familie weer met een nieuw kind mogen uitbreiden. Een woordvoerder vanuit zijn kamp deelde afgelopen dinsdag mee dat Law en ene Catherine Harding zojuist de ouders waren geworden van een dochter. "Ik mag bij dezen de geboorte van Jude Law en Catherine Harding's dochter bevestigen. Ze zijn allebei ontzettend blij en willen wederom vragen dat hun privacy, en die van het kind, gerespecteerd zal worden."

De naam van Law's dochter is momenteel nog niet onthuld. Het verhaal is wel een tikkeltje apart, want het koppel (die vorig jaar oktober aan gaf zwanger te zijn) is niet meer bij elkaar. Ondanks de verbroken relatie zouden de twee wel hun ontzettende best gaan doen om gezamenlijk het kind op te voeden.

Het dochtertje is het eerste kind voor Harding, en het vijfde voor de 42-jarige Law. Op de set van Shopping, in 1994, leerde hij collega Sadie Forst kennen. Zij trouwden in 1997 en gingen zes jaar later uit elkaar. Gedurende hun romance kregen ze drie kinderen: zoon Rafferty (1996), dochter Iris (2000) en zoon Rudy (2002). In 2009 kwam het nieuws uit dat de Sherlock Holmes-acteur een vierde kind verwachtte. Sophia was het resultaat van een kort tijdige relatie met Amerikaans model Samantha Burke.



NieuwsFilm

meest populair