TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Best Exotic Marigold Hotel (2011)

Zaterdag 14 maart om 20:00 op RTL5

In dit komisch drama trekt een groep Britse gepensioneerden naar het goedkope en exotische India. Ze denken in het luxueuze Marigold Hotel te zullen verblijven, maar al snel wordt duidelijk dat ze geboekt hebben op basis van misleidende reclamefolders. Toch wordt het een onvergetelijke trip...
Bekijk de afbeelding

The Pacifier (2005)

Zondag 15 maart om 20:30 op NET5

Navy S.E.A.L. John Summit, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.
Bekijk de afbeelding

Kiss the Girls (1997)

Maandag 16 maart om 20:30 op RTL8

Acht ontvoerde vrouwen. Alle acht beeldschoon. Alle acht talentvol. Alle acht hebben gemeen dat ze in handen zijn gekomen van de moeilijk grijpbare "verzamelaar" Casanova. De jacht is op hem geopend in deze uitzonderlijk spannende race-tegen-de-klok-thriller, gebaseerd op de bestseller van James Patterson. Eén van de ontvoerde vrouwen,gespeeld door Asley Judd, weet te ontsnappen. Vastbesloten haar mede gevangenen te bevrijden, krijgt ze hulp van Alex Cross (Morgan Freeman), een meester van het onoplosbare. Al snel blijkt dan niet alleen zijn reputatie op het spel staat.
Bekijk de afbeelding

The Mask of Zorro (1998)

Dinsdag 17 maart om 20:30 op RTL7

Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega zijn laatste daad als Zorro heeft verricht. De onderdrukking duurt echter voort en hij vindt in de struikrover Alejandro Murietta zijn opvolger. Samen gaan strijden ze voor het Mexicaanse volk.
Bekijk de afbeelding

Deep Impact (1998)

Woensdag 18 maart om 20:30 op RTL8
Regie: Mimi Leder

Een enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Naast een selectie van onmisbare mensen zal een loterij onder de bevolking gaan uitmaken wie van hen onder de grond onder mag duiken. Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om de botsing tegen te gaan.
Bekijk de afbeelding

Flash of Genius (2008)

Donderdag 19 maart om 20:30 op SBS9

Waargebeurd verhaal over professor en part-time uitvinder Bob Kearns en zijn jarenlange strijd tegen de auto-industrie. In de jaren '60 waren de Kearns een gelukkig gezinnetje met zes kinderen in Detroit. Maar dat alles veranderde door een geweldige uitvinding van Kearns, die uiteindelijk in elke auto ter wereld te vinden zou zijn. Maar Kearns werd door de fabrikanten verraden en ontving geen cent voor zijn werk. Bob raakt geobsedeerd door het onrecht wat hem en zijn familie is aangedaan.
Bekijk de afbeelding

Silver Linings Playbook (2012)

Vrijdag 20 maart om 20:30 op RTL5

Pat heeft na een metale inzinking alles verloren. Zijn huis, zijn vrouw en zijn baan. Hij woont weer bij zijn moeder Dolores en vader Pat Sr. Maar dit weet hem er niet van te weerhouden om vooral vooruit te denken. Al komt dit waarschijnlijk mede door de manische status van zijn bipolaire stoornis. Wanneer Pat bij vrienden Tiffany, van wie hij denkt dat ze nog gekker is dan hij, ontmoet ziet Pat een kans om opnieuw in contact te komen met zijn vrouw. Tiffany besluit Pat te helpen, maar in ruil daarvoor moet hij haar helpen met een danswedstrijd.


NieuwsFilm

meest populair