TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Rain Man (1988)

Zaterdag 7 maart om 21:20 op Eén

De beroofde handelaar Charlie Babbit keert huiswaarts om de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat hij naast de erfenis grijpt en blijkt hij ook nog een autistische broer te hebben. Charlie ontfermt zich over zijn onhandelbare, maar geniale broer.
Bekijk de afbeelding

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Zondag 8 maart om 20:30 op NET5

De Pevensie kinderen zijn op magische en mysterieuze wijze getransporteerd van Engeland naar het land van Narnia. Daar vindt een spannend en gevaarlijk nieuw avontuur plaats. Het doorzettingsvermogen, de hoop en moed van de kinderen worden dit keer nog meer op de proef gesteld. De vier kinderen zullen snel een indrukwekkend karakter ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's gerechtvaardige erfgenaam op de troon. De jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten.
Bekijk de afbeelding

Unthinkable (2010)

Maandag 9 maart om 22:45 op Veronica

Een terrorist wordt door de FBI ondervraagd over de lokaties van zeer gevaarlijke nucleaire bommen die op elk moment ergens in Amerika kunnen afgaan. Naarmate de tijd verstrijkt wordt er binnen de FBI steeds meer getwijfeld over welke methodes wel geoorloofd zijn en welke de grens overschrijden.
Bekijk de afbeelding

Terminator 2: Judgment Day (1991)

Dinsdag 10 maart om 22:00 op FOX

Een computer genaamd Skynet bevecht de mensen en hun bestaan, althans wat er nog van over is want bijna de gehele mensheid is uitgeroeid sinds 1997. Skynet heeft echter een manier gevonden om enkele strijders, Terminators genaamd, terug te sturen in de tijd. Een terminator wordt terug gestuurd naar 1995, om daar de leider van de rebellen te vernietigen terwijl hij nog een kind is.
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible II (2000)

Woensdag 11 maart om 20:30 op RTL7
Regie: John Woo

Ethan Hunt moet samen met de mooie Nyah Hall de afvallige agent Sean Ambrose ervan weerhouden een nieuw soort terreur te verspreiden. Voordat de missie geslaagd is, moeten ze de hele wereld rondreizen en lastige keuzes maken tussen hun hart en verstand.
Bekijk de afbeelding

The Interpreter (2005)

Donderdag 12 maart om 20:30 op NET5

Er wordt een reeks escalerende gebeurtenissen in gang gezet wanneer de in Afrika geboren tolk Silvia Broome (Kidman) beweert dat ze toevallig een doodsbedreiging heeft opgevangen tegen een Afrikaans staatshoofd. Er werd gesproken in een dialect dat maar weinig mensen behalve Silvia verstaan. Met de woorden 'de leraar komt deze kamer nooit levend uit' wordt Silvia's leven in een oogwenk op zijn kop gezet en wordt ze het doelwit van de moordenaars. Eenmaal onder bescherming gesteld van agent Tobin Keller (Penn) wordt Silvia's leven steeds meer een nachtmerrie.
Naarmate Keller dieper in het verleden van de ooggetuige en haar geheimzinnige wereld van wereldwijde connecties duikt, wordt hij steeds achterdochtiger en denkt hij dat zijzelf deel uitmaakt van de samenzwering. Hoe meer hij te weten komt des te sterker wordt zijn wantrouwen.
Is Silvia een slachtoffer? Een verdachte? Of nog heel iets anders? En kan Tobin met zijn eigen hartzeer haar wel afdoende beschermen....
Bekijk de afbeelding

Star Trek Into Darkness (2013)

Vrijdag 13 maart om 20:30 op RTL5

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.


NieuwsFilm

meest populair