Bioscoopreleases week 10

Met o.a. Chappie, American Sniper en A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

American Sniper (2014)


'American Sniper' is gebaseerd op de memoires van Navy SEAL Chris Kyle, geschreven door Scott McEwen en Jim DeFelice. Navy SEAL Chris Kyle is de dodelijkste schutter aller tijden en wordt door zijn vijanden "de duivel" genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme die na 9/11 van start ging.
Bekijk de afbeelding

Chappie (2015)


Een jongetje wordt ontvoerd en later geadopteerd door een liefdevol gezin. Ze realiseren dat hij ongelofelijk getalenteerd en intelligent is. Het enige probleem is, dat hij een robot blijkt te zijn.
Bekijk de afbeelding

A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence (2014)


Jonathan en Sam ontmoeten verschillende mensen en maken een reis door een tijdloos, geografisch niet nader bepaald westers landschap. De één is een rondreizende verkoper; de ander is licht verstandelijk beperkt. Het is de verkoper die zijn vriend vertelt waarom de samenleving is zoals ze is...
Bekijk de afbeelding

Keep on Keepin' On (2014)

Regie: Alan Hicks

Een documentaire die de jazz legende Clark Terry volgt, tijdens een periode van vier jaar. Daarin was hij coach van een 23-jarige blinde pianist, Justin Kauflin, die mee wilde doen in een vooraanstaande internationale wedstrijd.
Bekijk de afbeelding

Walesa, Man of Hope (2013)


Blik op het leven van Nobelprijs winnaar en oprichter van de Poolse solidariteitsbeweging, Lech Walesa, tijdens gebeurtenissen in 1970, die leiden tot een vredige revolutie.


NieuwsFilm

meest populair