Vince Vaughn verblijdt Amerikaanse troepen met nieuwe film

De 'Wedding Crashers'-acteur is een ijveraar van het ondersteunen van goede doelen.

Morgen komt de komedie Unfinished Business uit in de Verenigde Staten (wij moeten helaas tot augustus wachten), maar dat neemt niet weg dat hoofdrolspeler Vince Vaughn een paar geheime voorstellingen heeft weggeven. Hij deed dit namelijk onlangs voor de Amerikaanse troepen bij de Edwards luchtmachtbasis in Californië.

De 44-jarige grappenmaker is al gedurende een langere periode lid van het USO (United Service Organizations Inc.). Het is een non-profit organisatie die vermaak biedt aan het leger en diens familieleden. Het USO werd in 1941 gesticht op bevel van de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt. Vaughn vertelde tijdens zijn laatste bezoek jegens het ministerie van Defensie: "Ik bezit heel veel dankbaarheid voor de troepen en ik denk altijd aan ze. Het is altijd een mooi moment voor me om de kans te krijgen een komediefilm met hen te delen en te zeggen: 'Bedankt.'"



De geheime voorstelling is niet het enige wat Vaughn qua weldaden heeft volbracht. Afgelopen zondag sprongen hij en 4.500 andere mensen in ijskoud water om geld op te halen voor de Special Olympics. Van dat evenement waren er ook enkele foto's genomen die je hier beneden kan zien.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair