Gebroeders Russo tekenen driejarige deal bij Sony

Helpen ze dan mee met de aankomende Spider-Man reboot?

Joe en Anthony Russo, die vorig jaar Captain America: The Winter Soldier regisseerden en ons volgend jaar Civil War brengen, hebben een driejarige deal getekend met Sony Pictures. De deal gaat deze april in, meldt Deadline.

”Joe en Anthony Russo zijn geweldige filmmakers, met een gevoel dat een wereldwijd publiek weet aan te spreken,” vertelde Sony producent Doug Belgrad. Waarop Michael DeLuca en Hannah Minghella toevoegden: ”Joe en Anthony Russo hebben laten zien plezier, gevoel en fenomenaal commercieel succes naar een grote verscheidenheid aan genres te kunnen brengen. En we zijn trots hen in onze familie te mogen verwelkomen. Hun originele stemmen en angstloze uitvoering zijn een geweldige toevoeging aan onze studio.”

En de broers zelf, die voor Sony de thriller The Gray Man zullen regisseren: ”We zijn blij ons bij Sony Pictures te mogen voegen en samen te kunnen werken met het hele team. De studio heeft een omgeving gemaakt, die niet alleen goed is om in samen te werken, maar ook goed voor filmmakers. We kijken er naar uit om met hen nieuw en ambitieus materiaal naar het witte doek te kunnen brengen.”

Mogelijk zullen de broers nu op de één of andere manier mee gaan helpen aan de aankomende Spider-Man reboot. Dit zou de intentie zijn geweest, bleek uit gelekte mails, maar sindsdien is daar geen nieuws meer over geweest.

NieuwsFilm

meest populair