DVD releases week 10

Met o.a. The Drop, The Book of Life en Pak van mijn Hart.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Pak Van Mijn Hart (2014)


Broers Tom en Niek zijn de baas van een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net begonnen met de voorbereidingen voor de feestmaand, als de aantrekkelijke Julia hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan...
Bekijk de afbeelding

The Book of Life (2014)


Manolo is een jonge man die verscheurd wordt tussen de verwachtingen van zijn familie en het volgen van zijn hart. Voordat hij kiest welk pad hij zal bewandelen, vertrekt hij op een ongelofelijk avontuur dat hem naar drie werelden brengt, waar hij zijn grootste angsten onder ogen moet komen.
Bekijk de afbeelding

The Drop (2014)


Een New Yorkse barman redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak. De eigenaar van de puppy ziet dit en is daar niet bepaald blij mee. De barman wordt het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Tegelijk bevindt de barman zich temidden van een complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waarin hij werkt.
Bekijk de afbeelding

Dansen op de vulkaan (2014)


De 16-jarige jongen Maarten heeft een enorm talent voor dansen en... een stofwisselingsziekte. Uit alle macht probeert hij (soms tegen beter weten in) een normaal leven te leiden, maar hij loopt tegen steeds meer beperkingen aan.
Bekijk de afbeelding

My Old Lady (2014)


De berooide New Yorkse schrijver Mathias Gold (Kline) erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Direct reist hij naar de Franse hoofdstad, met als doel het appartement te kunnen verkopen. Maar eenmaal daar komt Mathias erachter dat een oude dame, Mathilde (Smith) met haar dochter Chloé (Scott Thomas) in het appartement woont. De Franse wet schrijft voor dat het appartement pas verkocht mag worden asl Mathilde overlijdt. En dit is niet de enige verrassing die Mathias te wachten staat, want hij leert al snel dat hij zijn vader eigenlijk helemaal niet gekend heeft.
Bekijk de afbeelding

Samba (2014)


Samba is een Senegalees, die al tien jaar in Frankrijk woont. Alice is een ambtenaar die last heeft van een burnout. Samba probeert op allerlei manieren een verblijfsvergunning te krijgen, en Alice doet vrijwilligerswerk voor een vereniging. Beiden willen uit hun moeilijke situatie komen, tot op een dag hun paden elkaar kruisen.
Bekijk de afbeelding

Miss Julie (2014)


Miss Julie is alleen op het landgoed van haar vader. Ze is terneergeslagen omdat haar verloving zojuist verbroken is. Ter vermaak danst en drinkt ze met het personeel maar die accepteren haar niet als een van hen. Uiteindelijk belandt ze een beetje aangeschoten in de keuken, waar Jean, de lakei van haar vader, zit. Jean is een knappe maar nogal vreemde man met een anarchistische inslag. Hij verafschuwt de klassenmaatschappij maar tegelijkertijd is hij van plan is om de top te bereiken. Jarenlang heeft hij Miss Julie in de gaten gehouden en heeft hij naar haar verlangd. Samen drinken ze verder en raken ze steeds meer in een intens en onthullend gesprek verzeild. Naarmate de avond vordert komen ze dichter en dichter tot elkaar en uiteindelijk verleidt Jean Miss Julie. Maar Miss Julie verkeert nog steeds in geestelijke nood. Als Jean haar vernedert, duwt dat haar over de rand en gebeurt er waar ze al de hele avond op zinspeelde....
Bekijk de afbeelding

God Help the Girl (2014)


Eve is een meisje met een laag zelfbeeld maar een heleboel fantasie, vooral als het aankomt op muziek. In de zomer komt ze twee andere stuurloze figuren tegen, James en Cass, en samen besluiten ze een popgroep te beginnen.
Bekijk de afbeelding

Aanmodderfakker (2014)


Over mannen die te lang jongens blijven en vrouwen die te snel een vrouw willen zijn. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan
Bekijk de afbeelding

Welp (2014)


De 12-jarige Sam heeft een levendige fantasie. Als hij naar een zomerkamp van de scouting gaat in de bossen, raakt hij ervan overtuigd een monster tegen te zullen komen. En dat gebeurt ook...


NieuwsFilm

meest populair