TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Blood Diamond (2006)

Zaterdag 28 februari om 22:05 op Veronica

Danny Archer (Leonardo DiCaprio), een ex-huursoldaat uit Zimbabwe en de visser Solomon Vandy Zijn beide Afrikaans, maar hun achtergrond en omstandigheden liggen hemelsbreed uit elkaar. Hier komt verandering in wanneer ze samen op zoek gaan naar de zeldzame roze diamant. Deze edelsteen kan een mensenleven compleet veranderen... of er een eind aan maken. De idealistische Amerikaanse journaliste Maddy Bowen (Jennifer Connelly), is in Sierra Leone om de waarheid achter conflictdiamanten te achterhalen. Met Maddy's hulp beginnen Archer en Solomon aan een gevaarlijke tocht door het territorium van de rebellen. Archer heeft Solomon nodig om de kostbare roze diamant te vinden, maar Solomon is op zoek naar iets wat nog veel meer waarde voor hem heeft zijn zoon...
Bekijk de afbeelding

Miss Congeniality (2000)

Zondag 1 maart om 18:20 op NET5

Gracie is een keiharde politieagente die niet onder doet voor haar mannelijke collega's. Wanneer een aanslag dreigt tijdens een Miss-verkiezing wordt ze er op uitgestuurd. Ze zal hiervoor wel een metamorfose moeten ondergaan.
Bekijk de afbeelding

Catch Me If You Can (2002)

Maandag 2 maart om 20:30 op RTL8

De jonge Frank Abagnale wordt gezocht voor oplichting, omdat hij voor miljoenen dollars aan valse checks heeft ingewisseld. Om uit handen te blijven van de FBI vermomt hij zich op vele manieren.
Bekijk de afbeelding

Die Hard (1988)

Dinsdag 3 maart om 20:30 op RTL7

Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De Kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.
Bekijk de afbeelding

Amistad (1997)

Woensdag 4 maart om 20:30 op RTL8

Wanneer een aantal slaven dat wordt vervoerd per schip erin slaagt hun overheersers te overmeesteren resulteert dit in een rechtszaak. Aanvankelijk draait het hierin om bezit en eigendom, maar geleidelijk zien de advocaten de menselijkheid in van de slaven die door de wrede praktijken gedegradeerd worden tot scheepslading.
Bekijk de afbeelding

U.S. Marshals (1998)

Donderdag 5 maart om 20:30 op Veronica

Voormalig undercover-agent Sheridan wordt verdacht van een tweetal moorden en slaat op de vlucht als het vliegtuig waarin hij met andere verdachten wordt vervoerd, neerstort. Sheridan neemt zich voor nooit levend te worden aangehouden, maar de U.S. Marshal die achter hem aanzit is onvermoeibaar.
Bekijk de afbeelding

127 Hours (2010)

Vrijdag 6 maart om 22:00 op NPO3

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston (James Franco), die tijdens een bergbeklimming met zijn arm klem komt te zitten tussen een rots. Na vijf gruwelijke dagen voelt hij zich gedwongen zijn eigen arm te amputeren.


NieuwsFilm

meest populair