Bioscoopreleases week 9

Met o.a. Seventh Son en Wild.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Seventh Son (2014)


In The Seventh Son zoekt de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin (Moore), wraak op de "Spook" John Gregory (Bridges) die haar voor lange tijd gevangen zette. Een nieuwe confrontatie tussen Malkin en Gregory dreigt. De oude Gregory roept de hulp in van de jonge boerenzoon Tom Ward (Barnes).
Bekijk de afbeelding

Wild (2014)


Na de dood van haar moeder en het einde van haar huwelijk is Cheryl Strayed doodongelukkig. Bij wijze van therapie besluit ze de duizend mijl lange Pacific Crest Trail te gaan bewandelen.
Bekijk de afbeelding

Good People (2014)


Good People vertelt het verhaal van Tom en Anna Redd, een koppel uit Chicago dat een slordige $400.000 vindt en zich in allerlei bochten wringt om het geld te kunnen behouden.
Bekijk de afbeelding

Focus (2015)


In de komedie Focus ontmoet een oplichter een aantrekkelijke branchegenoot. De relatie die ze krijgen wordt echter bemoeilijkt door hun gedrag. Ze zijn namelijk gewend alles bij elkaar te liegen en te stelen. Nadat ze uit elkaar gaan blijven ze elkaar echter veelvuldig tegenkomen.
Bekijk de afbeelding

Erbarme dich - Matthäus Passion Stories (2015)

Cast: --

In een labyrintische vertelling in een verlaten kerk met een groep daklozen als publiek, doet een aantal personages, waaronder opera regisseur Peter Sellars, schrijfster Anna Enquist en de danser Emio Greco, omringd door het Bach Koor en Orkest van dirigent Pieter Jan Leusink, verslag van hun bijzondere verhouding met Bachs muziek.
Bekijk de afbeelding

Elephant Song (2014)


Een psychiater verdwijnt op mysterieuze wijze en zijn collega Toby Green moet zien te achterhalen wat er met hem is gebeurt. Hij vermoedt dat de jonge patiënt Michael er meer mee te maken heeft. Toby en Michael raken verwikkeld in een psychologisch spel.
Bekijk de afbeelding

Ich seh, Ich seh (2014)


In een afgelegen hut aan de rand van een bos wacht een negenjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder, die in een schoonheidsinstituut in behandeling is geweest. Wanneer ze thuiskomt, haar hoofd nog verbonden na de cosmetische operatie, is niets nog hetzelfde. De twee jongens twijfelen of de persoon die zich nu in het huis bevindt, wel hun moeder is.


NieuwsFilm

meest populair