DVD releases week 9

Met o.a. Under the Skin en Infiltrant.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Under the Skin (2013)


In 'Under the Skin' speelt Scarlett Johansson een buitenaards wezen die op aarde leeft als een net zo prachtige als fascinerende jonge vrouw, met de naam Laura. Met het aantrekkelijke "camouflagepak" zoekt ze haar prooi om de honger te stillen. Ondanks dat het haar allemaal uitstekend afgaat, begint de alien aan haarzelf te twijfelen.
Bekijk de afbeelding

Tokarev (2014)


Paul Maguire (Cage) en zijn vrienden leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. Met de enorme opbrengst en het Russische wapen Tokarev vluchten ze. Jaren later heeft Paul zijn criminele verleden achter zich gelaten en een gezin gesticht. De onverwachte wraak volgt als zijn dochter wordt ontvoerd.
Bekijk de afbeelding

Cold in July (2014)

Regie: Jim Mickle

In het Texas van de jaren '80 moeten twee vaders die lijnrecht tegenover elkaar staan, onverwacht samenwerken om een duistere waarheid te onthullen.
Bekijk de afbeelding

The Riot Club (2014)


Twee eerstejaars studenten van de Oxford University voegen zich bij de notoire Riot Club, waar reputaties gevormd of vernietigd worden.
Bekijk de afbeelding

Infiltrant (2014)


Samir is geboren in Nederland en de zoon van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Nadat hij is geslaagd als politieagent zoekt hij erkenning van het korps. Door te infiltreren in een Marokkaanse drugsbende wil hij zichzelf bewijzen. Maar hij voelt zich al snel gevangen tussen twee werelden.
Bekijk de afbeelding

In Security (2013)


Kevin en Bruce zijn beste vrienden en mede-eigenaar van een falend beveiligingsbedrijf in een stad waar geen misdaad voorkomt. In een laatste poging hun bedrijf te redden beginnen ze de buren te beroven om ze angst in te jagen en een behoefte voor hun diensten te creëren. Maar als ze onbewust een drugsbaron beroven raken ze diep in de problemen.
Bekijk de afbeelding

The Pirates (2014)


Korea tijdens de 14e eeuw. De koninklijke zegel van de keizer wordt gestolen tijdens een transport de nacht voor de oprichting van de Joseon-dynastie. Wanneer blijkt dat de zegel is opgeslokt door een gigantische walvis, geeft de keizer opdracht tot het terugkrijgen van de zegel. Kapitein Yeo-Wol wordt door de keizer verantwoordelijk gehouden voor het verliezen van de zegel en krijgt 10 dagen om deze terug te vinden voordat er consequenties zullen volgen. Maar met een enorme beloning voor iedereen die bereid is om de zegel te vinden, trekken ook talloze bendes van piraten en dieven erop uit. Onder hen ook de bandiet Jang Sa-Jung en zijn team van buitenbeentjes en de voormalig kapitein die door Yeo-Wol werd afgezet. De groeperingen zullen het moeten opnemen tegen elkaar en tegen de walvis die onder water loert...


NieuwsFilm

meest populair