TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Aanmodderfakker (2014)

Zaterdag 21 februari om 20:10 op NPO3

Over mannen die te lang jongens blijven en vrouwen die te snel een vrouw willen zijn. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan
Bekijk de afbeelding

Think Like a Man (2012)

Zondag 22 februari om 20:00 op RTL5
Regie: Tim Story

De levens van vier jonge mannen komen volledig op zijn kop te staan nadat hun geliefde vrouwen het boek hebben gekocht van Harvey, een relatie expert, wiens advies zij maar al te graag opvolgen. Probleem is alleen dat Harvey zelf moeite heeft om zijn relatie op orde te krijgen. Als de mannen gezamenlijk lucht van het zaakje krijgen besluiten ze de rollen om te draaien en de vrouwen flink terug te pakken.
Bekijk de afbeelding

Mrs. Doubtfire (1993)

Maandag 23 februari om 20:30 op RTL8

Daniel Hillard is net gescheiden van zijn vrouw Miranda en hij is verbitterd dat hij zij kinderen maar zelden mag zien. Wanneer zijn ex een advertentie plaatst voor een kinderoppas, verkleedt hij zich als een oudere dame en solliciteer naar de baan, om zo zijn kinderen vaker te kunnen zien.
Bekijk de afbeelding

Back to the Future Part II (1989)

Dinsdag 24 februari om 22:00 op FOX

Marty komt net met zijn tijdmachine-auto terug uit 1955 als uitvinder Dr. Emmett Brown hem komt vertellen dat zijn toekomstige kinderen in gevaar zijn. Samen gaan ze naar het jaar 2015, maar daar wordt de tijdmachine gestolen.
Bekijk de afbeelding

Knocked Up (2007)

Woensdag 25 februari om 22:45 op NET5

Alison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met geïmproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentiële vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Bekijk de afbeelding

The Island (2005)

Donderdag 26 februari om 20:30 op Veronica

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."
Bekijk de afbeelding

Zero Dark Thirty (2012)

Vrijdag 27 februari om 22:00 op NPO3

Zero Dark Thirty focust zich op de black ops die de missie kregen om Osama bin Laden te vangen of te vermoorden. De voormalig leider en oprichter van de islamitische terreurorganisatie Al Qaida werd op 2 mei 2011 in de Pakistaanse stad Abbottabad gedood.


NieuwsFilm

meest populair