Pamela Anderson scheidt voor de derde keer van Rick Salomon

Is viermaal scheepsrecht?

Us Weekly heeft bevestigd dat Baywatch-babe Pamela Anderson binnenkort een alleenstaande vrouw zal zijn. Vorige week dinsdag, 10 februari, zei ze wederom gedag tegen haar man Rick Salomon en diende de dag daarop de scheidingspapieren in. Het valt wel op, want de twee zijn inmiddels al drie keer getrouwd geweest.

"Misschien draait ze het weer terug," vertelt een insider. "Het is om de haverklap aan en uit. Ze weet niet wat ze wil, want hij is te aardig voor haar. Ze valt op slechte jongens." De 47-jarige actrice was van '95 tot '98 met Tommy Lee getrouwd en van 2006 tot 2007 met Kid Rock. Beidde heren zijn muzikanten met een zelfverzekerde houding.

Anderson en Salomon werden in 2007 voor de eerste keer in het echt verbonden. Het huwelijk hield echter maar twee maanden stand. Ze deden het heimelijk opnieuw in begin 2014. Destijds vermeldde Anderson: "We zijn heel erg blij. Onze families zijn ook heel erg blij en dat is alles wat er toe doet." Hun tweede poging duurde ook niet lang en viel een half jaar later uiteen. Kort daarop wisselde ze voor de derde (en mogelijk laatste) keer van gedachten. Toen zei ze: "Alles is goed! We zijn goede vrienden! Ik denk dat, dat het juist speciaal maakt." Zouden ze dan eindelijk bij elkaar blijven? "Ik weet het niet," ging ze verder. "Wie weet? Ik denk dat we er nu voor gaan. Ik heb het idee dat we het nu goed doen."

Samen met Tommy Lee, de drummer van rockgroep Mötley Crüe, heeft ze twee kinderen: Brandon (18 jaar) en Dylan (17 jaar).



NieuwsFilm

meest populair