TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Lincoln (2012)

Zaterdag 14 februari om 20:00 op RTL7

Lincoln gaat over de strijd tussen Abraham Lincoln (Daniel Day-Lewis), de zestiende president van de Verenigde Staten, en de machtige politica van zijn kabinet. Inzet: de afschaffing van de slavernij en het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Lincoln voerde deze strijd tijdens de laatste maanden van zijn leven.
Bekijk de afbeelding

The Bourne Identity (2002)

Zondag 15 februari om 20:30 op NET5
Regie: Doug Liman

Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.
Bekijk de afbeelding

The Hangover Part II (2011)

Maandag 16 februari om 20:30 op Veronica

The Hangover 2 gaat verder waar The Hangover ophield. Ditmaal reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar Bangkok, om daar het huwelijk van Stu bij te wonen. Daarbij zijn er cameo's te zien van onder andere Mike Tyson en Ken Jeong. Oorspronkelijk zouden ook Mel Gibson en Liam Neeson te zien zijn in de film, maar uiteindelijk werden hun scènes geschrapt uit de film. Daarnaast werd de trailer verwijderd uit de Amerikaanse bioscopen. Deze zou uiteindelijk te grof zijn.
Bekijk de afbeelding

Men in Black (1997)

Dinsdag 17 februari om 20:30 op RTL7

Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.
Bekijk de afbeelding

The Social Network (2010)

Woensdag 18 februari om 20:30 op RTL8

Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.
Bekijk de afbeelding

The Impossible (2012)

Donderdag 19 februari om 20:30 op RTL4

Maria, Henry (Naomi Watts & Ewan McGregor) en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water...
Bekijk de afbeelding

Rabbit Hole (2010)

Vrijdag 20 februari om 22:00 op NPO3

Het leven van een gelukkig echtpaar wordt verwoest als hun 4-jarig zoontje na een tragisch verkeersongeval sterft. Compleet verscheurd door verdriet gaan ze op zoek naar verlossing om hun levensgeluk te hervinden.


NieuwsFilm

meest populair