Mark Hamill: Koester minder grote verwachtingen voor 'Star Wars: The Force Awakens'

En hij heeft een boodschap voor mensen die sms'en in bioscoopzalen.

Mark Hamill heeft twee boodschappen voor ons. Allereerst wilde de acteur, die in J.J. Abrams’ Star Wars: The Force Awakens te zien is als Luke Skywalker, iets kwijt over de hoge verwachtingen van fans voor de film. Ten tweede had hij een grappige boodschap voor mensen die het normaal vinden om tijdens de film te sms’en in bioscoopzalen.

Allereerst vertelde Hamill aan de L.A. Times dat fans moeten relaxen. ”Ik zou willen dat mensen wat rustiger aan zouden doen. We proberen geen spelletjes met ze te spelen. We willen gewoon hun ervaring bij de films maximaliseren en niet alles via het internet uit laten lekken. Geloof me, de film is er voor je het weet. Vergeet dat ‘ie komt, dat is mijn advies. Kijk eerst maar eens uit naar alle zomerfilms. Ik zeg het je, het is gewoon een film. Deze mensen maken zichzelf gek, alsof het de ‘second coming’ van, ik weet niet wat, is. En dan raak je alleen maar teleurgesteld.”

En dan de boodschap van Hamill aan mensen die tijdens bioscoopfilms praten en sms’en. "Ik laat een hele geheime dienst, bestaande uit gestoorde clowns met lichtzwaarden, op jullie los!" waarschuwt hij in onderstaande video.


NieuwsFilm

meest populair