DVD releases week 7

Met o.a. A Walk Among the Tombstones, Bloedlink en Dummie de Mummie.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

A Walk Among the Tombstones (2014)


Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.
Bekijk de afbeelding

Stonehearst Asylum (2014)


Edward Newgate is recent afgestudeerd als arts, en krijgt al snel een positie bij een psychiatrische instelling. Daar ontmoet hij de prachtige patiënte Eliza Graves, waar hij op slag verliefd op wordt. Hij heeft echter geen weet over een recente, gruwelijke personeelswisseling binnen de instelling.
Bekijk de afbeelding

Fury (2014)

Regie: David Ayer

'Fury' volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van Nazi Duitsland binnen te dringen.
Bekijk de afbeelding

Think Like a Man Too (2014)

Regie: Tim Story

Alle stellen zijn terug voor een huwelijk in Las Vegas. De plannen voor een romantisch weekendje weg lopen echter al gauw mis als hun avonturen hen in compromitterende situaties brengt die de grote gebeurtenis bedreigen.
Bekijk de afbeelding

Bloedlink (2014)


De ex-gevangenen Victor en Rico bedenken een waterdicht plan om miljonairsdochter Laura te ontvoeren. Ze nemen haar mee naar een afgelegen, geluidsdichte ruimte en daarna verschuiven de machtsverhoudingen. Wie is nu precies de dader? En wie het slachtoffer?
Bekijk de afbeelding

Annabelle (2014)


John Form heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia; een prachtige vintage pop in een witte bruidsjurk. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop, die de naam Annabelle draagt. Op een avond worden de buren van John en Mia geïnfiltreerd door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle.
Bekijk de afbeelding

Dummie de Mummie (2014)


Goos Guts woont in het saaiste dorp van de wereld. Maar dat staat snel te veranderen want op een dag ontmoet Goos in de tuin een levende mummie. Goos en zijn vader Klaas vinden het een goede oplossing om gewoon te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is, op een heel stoer avontuur. Dummie moet mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.
Bekijk de afbeelding

Supremacy (2014)


Een man die voorwaardelijk vrij is en erom bekend staat een Neo-nazi te zijn vermoordt samen met zijn vriendin een agent en neemt een Afrikaans-Amerikaanse familie in gijzeling. Ondertussen overziet Subecki, de leider van de bende, vanuit de gevangenis zijn criminele rijk. Hij is er niet blij mee dat het nu helemaal mis gaat en maakt plannen om wraak te nemen.


NieuwsFilm

meest populair