Jeremy Renners scheiding verslechtert

Zijn vrouw eist meer geld en rechten, en haalt Renners naam door het slijk.

Begin januari kwam het nieuws dat acteur Jeremy Renner een punt achter zijn huwelijk van bijna één jaar zette. Renner en zijn vrouw Sonni Pacheco zouden geforceerd bij elkaar zijn gebleven vanwege hun dochter Ava. Nu het echter voorbij is, en de scheidingspapieren zijn aangevraagd, ziet het er naar uit dat de 43-jaar oude Renner diep in zijn buidel moet tasten. Pacheco vraagt namelijk een hoop.

Ze wilt o.a. de volledige voogdij over haar kind hebben, alhoewel de wettelijke regels in de staat Californië vermelden dat scheidende ouders dat eerlijk moeten delen. Daarnaast heeft Pacheco in diverse documenten geschreven dat haar man 13 miljoen dollar waard zou zijn en dat ze daarom recht op meer kinderalimentatie heeft. Volgens TMZ had ze dat tegen Renner gezegd en antwoordde hij daarop met: "Zoek een baan." Desondanks heeft hij, gedurende hun splitsing, wel netjes bijbetaald.

Nu ze allebei ergens anders wonen wil Pacheco er voor zorgen dat Renners huis kindvriendelijk is. En dat zou het blijkbaar niet zijn. Zo zou bijvoorbeeld het zwembad niet goed afgeschermd zijn en liggen er vuurwapens open in het huis, welke Renner eigenlijk zou moeten opbergen. Andere ingewijde dissen op hun beurt op dat daar niets van klopt. Dus geen onveilig zwembad en geen rondslingerende wapens.

Als laatst vraagt ze ook nog om 75.000 dollar voor het honorarium van haar advocaat en 25.000 dollar voor andere wettelijke onkosten. Naasten van het koppel, waaronder vrienden en familieleden, zeggen dat Renner alles doet waar zijn vrouw om vraagt. De laatstgenoemde zou echter met opzet veel eisen hebben gemaakt om de scheiding zo duur mogelijk te maken.

NieuwsFilm

meest populair