Chris Evans wint de Super Bowl weddenschap

Daarnaast ging hij met Chris Pratt en Jimmy Fallon diverse sportfans photobomben.

Iedereen zag het sentiment er al vanaf druipen: Chris Evans en Chris Pratt sloten eind januari een weddenschap betreffende de finale van de Super Bowl. Beide heren juichen een ander team toe, dus als de één won dan moest de ander in zijn superhelden uniform (Captain America of Star-Lord) op bezoek gaan bij een liefdadigheidsinstelling. Evans won uiteindelijk, want de New England Patriots versloegen de Seattle Seahawks. Pratt liet weten: "Hierbij feliciteer ik de wereldkampioenen: de Patriots. Jullie waren het sterkste team vanavond. Ik zal Christopher's Haven als Star-Lord bezoeken."

Desondanks heeft Evans besloten ook mee te doen. "Dankjewel Chris Pratt, dat is zeer sportief. Ik zal met je meegaan naar Christopher's Haven. En maak je geen zorgen, kinderen in Seattle, we zullen ook bij jullie langsgaan." De uitkomst is niet geheel vreemd, de heren wilden waarschijnlijk dat er geen verliezers zouden zijn. Er werd daarnaast 11.000 dollar door fans gedoneerd die de weddenschap vermakelijk vonden. Dit onthulde een manager bij Christopher's Haven, Joyce Duvall. Zij vertelt: "Het gaafste hieraan is dat alle kinderen winnen. Het maakt dan niet uit wat er tijdens de wedstrijd gebeurde."

In samenwerking met tv-presentator Jimmy Fallon gingen Chris Evans en Chris Pratt ook nog wat sportfans verblijden. Voordat de wedstrijd werd afgetrapt kon je foto's laten maken, en alle drie de heren besloten dat ze graag in het beeld wilden zijn. Het maffe resultaat vind je in de onderstaande clip.



NieuwsFilm

meest populair