Teaser trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice' verschijnt volgende maand

Eerste beelden laten niet lang meer op zich wachten.

Op het web flink wordt al tijden flink gespeculeerd over wanneer Warner Bros. de eerste officiële beelden uit Batman v Superman: Dawn of Justice prijs zou gaan geven. In februari waren de nodige fans afgestemd op de Super Bowl in de hoop om via een peperduur tv-spotje de eerste beelden te zien. Helaas bleef het stil, maar nu is duidelijk wanneer de eerste trailer verschijnt.

Volgens de website Variety is de eerste trailer van de tweede film is het DC Cinematic Universe gekoppeld aan de Noord-Amerikaanse première van Mad Max: Fury Road. In de States verschijnt deze film op 15 mei. In Nederland een dagje eerder. Naar verwachting is de (teaser) trailer ook snel of misschien wel eerder online te zien.

In Dawn of Justice nemen de DC Comics-helden Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) het tegen elkaar op. Ondanks dat er op het web heel wat ideeën zijn over het plot van de superheldenfilm, is er nog niets / weinig officieel bekend. Wel is duidelijk dat er ook rollen zijn voor onder meer Gal Gadot (Wonder Woman), Amy Adams (Lois Lane), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jason Momoa (Aquaman) en Jeremy Irons (Alfred).

Vanaf 24 maart 2016 draait Dawn of Justice in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair