Trouwerij voor Johnny Depp & Amber Heard in de startblokken

Aanstaand weekend zullen ze het jawoord aan elkaar geven.

Ze speelden samen in The Rum Diary en begonnen later in 2012 te daten: Johnny Depp en zijn vriendin Amber Heard, die sinds vorig jaar verloofd zijn, zullen het aankomende weekend een huwelijk sluiten. De trouwerij zal op het privé eiland van de 51-jarige Depp voorvallen. Deze is naar verluidt 182.108 m2 groot en bezit een aantal stranden die Depp naar zijn kinderen (Lily-Rose, 15 jaar en Jack, 12 jaar) en idolen (Marlon Brando, Hunter S. Thompson) heeft vernoemd. Het leuke verblijfje in de Bahama's, welke de naam Little Hall's Pond Cay draagt, kostte hem in 2004 zo'n 3.6 miljoen dollar.



Een bron heeft dit aan People onthuld en vertelde daarnaast dat de gasten op een jacht zullen verblijven gedurende het feestelijke weekend. Een maand geleden waren er nog geruchten dat Depp en Heard (28 jaar) mogelijk uit elkaar waren gegroeid. Daarnaast zou de dronken onzinnigheid van Depp ook niet veel goeds gedaan hebben. Desondanks lijkt alles weer in orde tussen de twee gelukkigen.

Hoewel Heard nog niet zoveel relaties op haar naam heeft staan, heeft Depp duidelijk niet stil gezeten. Hij was o.a. met Jennifer Grey, Sherilyn Fenn en Winona Ryder verloofd en trouwde tweemaal toe. Dit was met Lori Anne Allison (van 1983 tot 1985) en Vanessa Paradis (van 1998 tot 2012). Paradis leerde hij kennen tijdens het filmen van The Ninth Gate. Zij hebben samen twee kinderen.



NieuwsFilm

meest populair