Emile Hirsch valt vrouw aan tijdens filmfestival

Het Sundance Film Festival had geen tekort aan drama.

Het leven gaat gewoon door: zelfs tijdens een vermakelijk filmfestival ontstaan er persoonlijke onenigheden. Us Weekly kwam tot de ontdekking dat acteur Emile Hirsch (Alpha Dog, Speed Racer) tijdens het Sudance Film Festival een vrouw lastig viel. De laatstgenoemde is een uitvoerende macht bij Paramount Pictures en ze beweert dat hij haar afgelopen zondag lastig viel in een nachtclub. Ze wil dat Hirsch vervolgt wordt, aldus een bron.

Dezelfde ingewijde onthult tevens dat het incident rond half 4 in de nacht plaatsvond. De plaatselijke politie laat weten dat ze de zaak nog aan het uitzoeken zijn, aangezien Hirsch niet aangehouden werd en even later met zijn vrienden naar huis ging. Een ooggetuige zei tegen Page Six: "Er gebeurde iets tussen de twee, en de vrouw vertelde weldra dat ze was aangevallen. Ze wilde dat de beveiligingsdienst bij de politie aan de bel zou trekken. Emile verliet het plaats delict niet, en bleef rustig op de politie wachten. Eenmaal aangekomen waren ze gezamenlijk tot 5 uur aan de praat. Niemand werd in hechtenis genomen."

De 29-jarige acteur was bij het festival aanwezig om de film Ten Thousand Saints te promoten. De prent speelt zich af in de jaren 80' en bevat namen zoals Asa Butterfield, Avan Jogia, Hailee Steinfeld en Ethan Hawke.



NieuwsFilm

meest populair