Chris Evans en Chris Pratt sluiten Super Bowl weddenschap

Als het American football team van de ene acteur wint, zal de ander zijn superhelden pak moeten afstoffen.

Wat begon als een onschuldig grapje op Twitter is inmiddels uitgelopen tot een plechtige weddenschap. Captain America, oftewel Chris Evans schreef op 21 januari naar Chris Pratt: "Nou, nou, nou, Chris Pratt, het ziet er naar uit dat onze teams met elkaar gaan strijden. De komende twee weken ben je niet meer mijn vriend, maar mijn vijand." De Amerikaanse football finale, de Super Bowl, is namelijk in zicht en beide acteurs zijn grote ijveraars van de sport. Chris 'Star-Lord' Pratt winde er geen doekjes om: "Wij weten allebei dat er maar één Captain America is, en zijn naam is Russell Wilson." De laatstbedoelde speelt voor Pratt's team, de Seattle Seahawks.

De 33-jarige Evans beantwoordde daaropvolgend: "Dat zijn strijdlustige woorden. Wat is de inzet?" Waarop Pratt zei: "Als de Seahawks winnen, dan bezoek je het Seattle Kinderziekenhuis als Captain America." Evans vond dat best. "Ik accepteer. Wanneer de New England Patriots jullie zeekippen vernederen, dan verwacht ik Star-Lord bij Christopher's Haven in een Tom Brady shirtje."

Christopher's Haven is een non-profit faciliteit die onderdak aan families verleent terwijl hun kinderen voor kanker behandeld worden. Evans was daar in het verleden al vaker langs gegaan om zijn steun te tonen. De 35-jaar oude Pratt gaf in het verleden ook aan het leuk te vinden om kinderziekenhuizen te bezoeken in zijn Star-Lord uniform. Hij deed dit vorig jaar nog in augustus.



NieuwsFilm

meest populair