Info over tweede trailer 'Star Wars: The Force Awakens'

Wanneer krijgen we deze te zien en vooral wie krijgen we te zien?

De korte teaser trailer van Star Wars: The Force Awakens van eind verleden jaar werd zeer gewaardeerd en de vraag daarna was wanneer we de volgende te zien zouden krijgen. Op het web is er nu overeenstemming dat deze zal verschijnen voorafgaand aan de release van Avengers: Age of Ultron, welke in de States op 1 mei verschijnt.

Over wat we te zien krijgen zijn de nodige websites het niet eens. Volgens Latino-Review krijgen we een eerste blik op de personages Han Solo (Harrison Ford), Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia Organa (Carrie Fisher) en zelfs Chewbacca (Peter Mayhew).

Bij Slash Film denken ze er heel anders over. Hun bronnen beweren dat met opzet de oude cast niet te zien zal zijn in de marketingcampagne rond de zevende Star Wars-film. Het moet voor het publiek een verrassing blijven, ook omdat de film niet meer om hen zal draaien. Dit laatste wordt omarmd door comicbook.com.

In de teaser zagen we nog de nieuwe personages Poe Dameron (Oscar Isaac), Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega) voorbijschieten.

In Nederland verschijnt Age of Ultron op 23 april in de bioscoop. The Force Awakens staat gepland voor 18 december.



NieuwsFilm

meest populair