Top 5: Oscars, Age of Ultron, The Big Short, Tom Hardy en Avatar

De meest opvallende berichten van afgelopen week!



Hieronder de Top 5 berichten van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende.

1. 'Birdman' en 'Grand Budapest Hotel' grootste kanshebbers Oscars
Toch altijd weer een van de hoogtepunten van het jaar: de Oscars. Ondanks dat menigeen er al over uit is dat Boyhood de Oscar voor Beste Film - en minimaal Beste Regie - gaat winnen - de film won reeds de belangrijkste Golden Globe -, zijn de films Birdman en Grand Budapest Hotel de grote kanshebbers op meerdere beeldjes. De grote afwezige? The Lego Movie bij Beste Animatiefilm. Ook Lucia de B. wist niet bij de laatste vijf Beste Buitenlandse Films te eindigen. Bekijk de volledige lijst genomineerden.

2. Vechtende Ultron in tweede trailer 'Avengers: Age of Ultron'
De eerste trailer stamt alweer van een aantal maanden geleden en deze wordt door de FilmTotaal'ers gezien als één van de twee beste trailers van de grootste blockbusters die dit jaar uitkomen. Ook de tweede trailer zorgt weer voor voldoende vermaak. Eind april zien we het gehele spektakel. Check nogmaals de brute trailer!

3. Brad Pitt, Ryan Gosling en Christian Bale in 'The Big Short'
Drie zeer grote namen in één film. Met Pitt, Gosling en Bale zou elke regisseur zijn handen dichtknijpen. Opvallend genoeg is de regisseur zelf niet zo'n enorm grote naam. Het is namelijk Anchorman-regisseur Adam McKay die het drietal zal regisseren in een film over... Lees verder

4. Tom Hardy verlaat 'Suicide Squad'; Jake Gyllenhaal in beeld
Warner Bros. lijkt de DC superhelden-franchise nog niet helemaal onder controle te hebben. Een van de grootste namen voor Suicide Squad, de titel ná Batman v Superman: Dawn of Justice, laat verstek gaan. Zijn vervanger zou Jake Gyllenhaal moeten worden. Het is te hopen voor WB dat er niet meer mensen weg gaan lopen. Check de cast van Suicide Squad.

5. 'Avatar'-vervolgen flink uitgesteld
Eigenlijk is het geen enorm grote verrassing dat Avatar weer is uitgesteld. De allereerste releasedata die 20th Century Fox vrijgaf waren december 2014 en 2015, voor twee Avatar-films. Nu is het dus al een soort drieluik, te verschijnen vanaf vermoedelijk december 2017. Maar waarom eigenlijk al dit ge-uitstel?

En we lazen ook: George Lucas wilde 'Star Wars: Episode VII' zelf regisseren
In de reacties reageerden de nodige mensen opgelucht. En geef ze ongelijk. Lucas' prequel-trilogie werd zeer matig ontvangen en eigenlijk zit niemand met veel smart te wachten op nog zo'n deel. We laten ons eind dit jaar verrassen door Walt Disney. En George Lucas?

Wat vond jij het beste, verrassendste of leukste nieuws van afgelopen week?
Laat het hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair