Geen kwaad bloed meer tussen Jennifer Aniston en Angelina Jolie

De 'Friends'-ster gaat zover dat ze Jolie's 'Unbroken' een mooie film noemt.

Als we actrice Jennifer Aniston moeten geloven dan bestaat er geen vijandigheid meer onder haar en collega Angelina Jolie. In het middelpunt van dat verhaal staat nog altijd Brad Pitt, die vijf jaar lang met Aniston getrouwd was. Zij scheidden in 2005, hetzelfde jaar toen Mr. & Mrs. Smith met Angelina Jolie uitkwam. Niemand weet precies wat er achter de schermen gebeurd is, behalve dat Pitt op zijn tegenspeelsters verliefd werd.

Gedurende de 20ste editie van de Critics' Choice Awards waren beidde vrouwen aanwezig. Aniston vanwege haar rol in Cake en Jolie voor haar nieuwste regieklus, Unbroken. Na het evenement sprak Entertainment Tonight met de 45-jarige Aniston, en zij vertelde over het relatie geroddel: "Ik geloof dat het langzaamaan tot een einde komt. Dat denk ik echt. Ik bedoel, die film is zo mooi en wonderbaarlijk. Ze heeft prachtig werk geleverd. Ik denk dat het tijd is dat mensen met dat kleinzielige gezeik stoppen en solide werk applaudisseren."

Ze voegde daaraan toe: "Het is gewoon vermoeiend en oud. Net als een oude leren schoen. Laten we een nieuw paar mooie schoenen aanschaffen." Alhoewel Pitt zelf niet aanwezig was om zijn vrouw te steunen, was Aniston's verloofde Justin Theroux dat wel. Ze vertelt daar dan ook over dat haar relatie met Pitt geschiedenis is. "Justin is briljant in alles wat hij doet. Hij is een schitterende acteur, een briljante komedieschrijver en een geweldige artiest. Hij is ook gewoon een prachtig mens."



NieuwsFilm

meest populair