'Jennifer Aniston liet zieke ex in de steek'

McDonald was Aniston's "eerste echte liefde".

Jennifer Aniston (Bruce Almighty, Horrible Bosses) wordt bekritiseerd door de weduwe van haar "eerste liefde" Daniel McDonald (As Good As Dead, Let It Be Me). Dat meldde NY Daily News.

De weduwe Mujah Maraini-Melehi meldde in een Facebook-bericht dat "Aniston er niet voor Daniel was tijdens zijn ziekte." McDonald had een hersentumor waaraan hij in 2007 overleed. ”Alsjeblieft, respecteer ons verlies en de liefde die hij en ik deelden,” meldde Maraini-Melehi in een Facebook-post. Bovendien kan Mujah niet waarderen dat Aniston McDonald haar “eerste liefde” noemt. Onlangs vertelde Aniston in een interview dat "McDonald haar eerste echt liefde en waarschijnlijk de ware was. Maar ik was toen 25 en ik was dom.”

"Ik vind het heel jammer voor Jennifer dat ze niet door had hoe geweldig Daniel was toen ze de kans had,” gaat Maraini-Melehi verder. "Het doet me pijn om te moeten lezen dat er gesuggereerd wordt hoe verschrikkelijk het voor haar [Aniston, red.] is dat ze de ware is verloren. Terwijl ze er niet was toen Daniel heel erg ziek was. Mujah zou vlak na Daniel's dood nog geprobeerd hebben contact te zoeken met Aniston, ”Maar ik heb nooit meer iets van haar gehoord.”

NieuwsFilm

meest populair