Gwyneth Paltrow over mislukte relaties Affleck en Pitt

Paltrow vond Affleck 'niet echt relatiemateriaal.'

Gwyneth Paltrow (Se7en, The Royal Tenenbaums) vertelde tijdens het radioprogramma van Howard Stern openlijk over haar relaties met Brad Pitt (Se7en, Fight Club) en Ben Affleck (Good Will Hunting, Argo). Dat meldde Us Weekly.

Paltrow (42) steekt van wal over haar relatie met Pitt. "Ik was zeker verliefd op hem. Hij was zo knap en lief,” vertelt Paltrow. ”Ik was een kind nog. Ik was 22 toen we elkaar ontmoetten. Je kunt geen beslissing nemen op die leeftijd. Ik was nog niet klaar en hij was te goed voor mij. Ik wist niet wat ik deed."

Vervolgens vertelt Gwyneth over Ben Affleck dat hij ”niet echt relatiemateriaal was toen ze samen waren omdat hij 'niet helemaal goed in zijn vel zat'.” Toch was het koppel drie jaar samen.

Na Affleck en Pitt had Paltrow een relatie met Coldplay-zanger Chris Martin, welke vorig jaar ten einde kwam. Paltrow en Martin onderhouden echter, mede vanwege de kinderen, een goede relatie. Dit overigens tot ongenoegen van Martin's nieuwe liefje Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, The Hunger Games).

NieuwsFilm

meest populair