TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Zaterdag 17 januari om 21:20 op Eén

Extremely Loud and Incredibly Close draait om de 9-jarige Oskar, die zijn vader verloor tijdens de aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001. Zijn grootouders wisten te ontkomen aan het bombardement op Dresden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de dood van zijn vader vindt hij in een vaas een sleutel in een envelop met het opschrift 'Black'. Ervan uitgaande dat zijn vader hem een boodschap wilde nalaten, gaat hij in New York op zoek.
Bekijk de afbeelding

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Zondag 18 januari om 22:30 op NET5

Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist krijgt een lucratieve opdracht aangeboden door oud-zakenman Henrik Vanger. Het betreft de zoektocht naar zijn nichtje Harriet Vanger, die veertig jaar geleden plotseling verdween. Blomkvist krijgt hulp van de zonderlinge Lisbeth Salander, een onaangepaste, gecompliceerde en geheel in het zwart geklede hacker.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight Rises (2012)

Maandag 19 januari om 20:30 op Veronica

Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), is een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker, en de tragische dood van Harvey Den,t er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.
Bekijk de afbeelding

V for Vendetta (2005)

Dinsdag 20 januari om 23:05 op Veronica

In een futuristische toekomst is Groot-Brittannië een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt de jonge vrouw Evey (Nathalie Portman) van de dood gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V". V is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio- en TV-station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van het onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V's mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie....
Bekijk de afbeelding

Ronin (1998)

Woensdag 21 januari om 20:30 op SBS9

Sam is een voormalig CIA-agent die de handen ineen slaat met de voormalig KGB-agent Vincent, de computer-expert Gregor, de nerveuze wapenexpert Spence en de chauffeur Larry. Ze worden ingehuurd om een kist te stelen voordat deze aan de Russen wordt verkocht.
Bekijk de afbeelding

Men in Black 3 (2012)

Donderdag 22 januari om 20:30 op RTL4

In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld - geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.
Bekijk de afbeelding

Live Free or Die Hard (2007)

Vrijdag 23 januari om 20:30 op RTL5

John McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.


NieuwsFilm

meest populair