Bioscoopreleases week 3

Met o.a. The Theory of Everything en Taken 3.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Taken 3 (2014)


Bryan Mills wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Hij is vastbesloten om de werkelijke daders te pakken en moet daarom vluchten voor de politie. Opgejaagd en beschuldigd van moord, doet hij zijn best voor eens en voor altijd een einde te maken aan de bedreigingen van zijn dochter.
Bekijk de afbeelding

Dear White People (2014)


Een stel donkere studenten op een school waar de pleuris uitbreekt wanneer enkele blanke medestudenten een feest geven met een Afrikaans-Amerikaans thema.
Bekijk de afbeelding

Onder het hart (2014)


Masha heeft een overweldigende relatie met Luuk, een gescheiden vader van twee. Niets staat hen in de weg, tot Luuk ongeneselijk ziek wordt en Masha zonder status achter blijft.
Bekijk de afbeelding

The Theory of Everything (2014)


Het verhaal van de wereldberoemde natuurkundige Stephen Hawking. The Theory of Everything concentreert zich op Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge, waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane. Hij trouwt met haar, maar niet veel later wordt bij hem ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.
Bekijk de afbeelding

Greencard Warriors (2013)


Het tragische verhaal van een Latino-gezin dat geen papieren heeft om in Los Angeles te mogen wonen, nadat zij hun zoon de oorlog ingestuurd hebben.
Bekijk de afbeelding

P'tit Quinquin (2014)

Regie:

In een klein Frans dorp vindt een reeks bizarre moorden plaats. De wat onnozele politieagent en zijn assistent staan voor een raadsel, terwijl de kleine Quinquin en zijn geliefde Eve alles op de voet volgen.
Bekijk de afbeelding

When Animals Dream (2014)


De zestienjarige Marie woont op een klein eilandje, samen met haar zieke moeder en haar vader, die voor de familie zorgt. Asls mysterieuze sterfgevallen gebeuren op het eiland, begint Marie iets vreemds te voelen in haar lichaam.
Bekijk de afbeelding

Une heure de tranquillité (2014)


Michel heeft een passie voor jazz en is op zoek naar een van die zeldzame albums om te luisteren in zijn woonkamer. Maar de wereld lijkt tegen hem te zijn. Zijn vrouw heeft een geheim onthuld, zijn zoon komt onverwacht langs, zijn moeder doet een beroep op hem en daarmee lijkt zijn kans verkeken om rustig te genieten van muziek...


NieuwsFilm

meest populair