Lee Pace wil terugkeren in 'Guardians of the Galaxy 2'

Maar hoe realistisch is dat?

Het is een gegeven dat in James Gunns Guardians of the Galaxy 2 er rollen zijn voor Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel en Bradley Cooper. Als het aan Lee Pace ligt, zou hij ook terug keren als Ronan the Accuser in de film. Hij zou het ”geweldig” vinden, vertelde hij aan IGN.

”Ik hou van het personage,” vertelde Pace. ”Ik zou het geweldig vinden om hem opnieuw te spelen! Wie weet!?” Waarop hij toegaf ”de laatste” te zijn die weet of Ronan terug zal komen. In elk geval houdt hij van de rol. ”Ik was er zo trots op deel uit te mogen maken van de film. “

”Ik vond het personage erg, erg interessant, exceptioneel. En hem spelen, deze charismatische ruimteterrorist, was geweldig. Ik vond het een fascinerend idee en moest begrijpen waarom het personage zo dacht. Volgens mij, doet hij wat hij denkt dat goed is voor zijn mensen. Hij gaat iets recht zetten en de zwakkeren uitroeien ten faveure van de sterken. Dat zijn andere waarden, maar hij vecht ervoor.”

Maar hoe graag hij ook wil, de kans dat Ronan terugkeert, lijkt klein. Toch zullen we het snel weten. De film gaat in mei 2017 in première. Tot die tijd moeten we ons vermaken met dit soort video’s.



NieuwsFilm

meest populair