Jeremy Renner in de problemen om J.Lo borsten grap

Op het moment staat hij min of meer bekend als een bespieder van borsten.

In het onderstaande Youtube filmpje zien we een fragment van de laatste editie van de Golden Globes. Daarin zien we niet enkel hoe Billy Bob Thornton de award wint voor Best Actor in a Mini-series or TV-Movie, maar ook hoe de prijs zelf wordt uitgereikt. Dit gebeurde door de hand van zangeres (en bijwijlen actrice) Jennifer Lopez en acteur Jeremy Renner. En volgens enkele kijkers was dit niet helemaal netjes verlopen. Kijk zelf maar.




Zoals je waarschijnlijk wel zag, net voor de prijswinnende onthulling, stelde de 44-jaar oude Renner aan de 45-jarige schoonheid voor om de envelop te openen. "Oh, je wilt dat ik hem open? Ik heb de nagels," vertelt ze. Waarop Renner verre van subtiel antwoordt: "Je hebt ook de Globes." Alhoewel de Avengers: Age of Ultron-acteur diverse lachsalvo's vergaarde, kreeg hij het de volgende dag op Twitter hard te verduren.

Zo werd hij o.a. een griezel, een engerd en een slechte grappenmaker genoemd. Ook ontging het niemand dat hij een stevige blik op Lopez' onthullende decolleté had bevestigd. Renner, waarvan onderlaatst bekend werd gemaakt dat hij ging scheiden, besloot zijn grap te verdedigen met: "Bij deze een reminder om die shit niet zo serieus te nemen. Dankjewel Jennifer - je bent een schat." De zangeres liet namelijk, lachend, na het evenement weten: "Dat was echt grappig. Hij is een hele grappige man. Ik kreeg het er zelfs een beetje warm van."

NieuwsFilm

meest populair