Brad en Angelina waren al in het geheim getrouwd

Het was niet mogelijk om voor de wet te trouwen in Frankrijk.

In augustus 2014 trouwde Brad Pitt en Angelina Jolie tijdens een intieme ceremonie in het zuiden van Frankrijk met elkaar. Alleen naaste familieleden waren aanwezig op de ceremonie die was georganiseerd door de zes kinderen van het stel.

Pax maakte de taart, Zahara en Vivienne waren de bloemenmeisjes en Shiloh en Knox waren de ringendragers. Brad en Angelina werden door Maddox en Pax naar het altaar gebracht. Ook hielpen de kinderen met het schrijven van de geloften en het versieren van de trouwjurk van Angelina.

In een recent interview heeft Angelina bekent dat ze voor de ceremonie in Frankrijk al in het geheim getrouwd was met Brad. "Voor de bruiloft in Frankrijk met de kinderen, waren Brad en ik al getrouwd in Californië," vertelde ze. "Als Amerikanen is het niet mogelijk om voor de wet te trouwen in Frankrijk."

Volgens Angelina was het eerste huwelijk net zo ontspannen als de intieme ceremonie. "Op een dag zei ik tegen Brad, 'Zullen we afspreken om half 5?' Ik nam contact op met de huwelijksambtenaar en we tekende de documenten."



NieuwsFilm

meest populair