TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Alleen maar nette mensen (2012)

Zaterdag 10 januari om 20:05 op NPO3

'Alleen maar nette mensen' gaat over David Samuels, die komt uit een intellectueel Joods gezin uit Amsterdam Oud-Zuid. Door zijn uiterlijk wordt hij door vreemden echter vaak als Marokkaan gezien. David heeft een voorliefde voor donkere vrouwen en zijn zoektocht naar zijn ideale vrouw leidt hem naar de Bijlmer, waar hij hoopt zijn geluk te vinden.
Bekijk de afbeelding

Terminator Salvation (2009)

Zondag 11 januari om 20:00 op RTL5
Regie: McG

De film volgt John Connor (Christian Bale) die wanhopig poogt een verzetsleger te organiseren in een oorlog met een leger van robot-overheersers (Skynet). Het is de laatste en enige hoop voor de mensheid om zich aan de heerschappij van Skynet te onttrekken. Sleutelfiguur binnen het verzet is Marcus Wright (Sam Worthington), een ter dood veroordeelde crimineel die in zijn dodencel op zijn lot wacht.
Bekijk de afbeelding

Insomnia (2002)

Maandag 12 januari om 20:30 op SBS9

Rechercheur Will Dormer gaat naar een dorpje in Alaska om de moord op een tiener te onderzoeken. Zijn partner komt hierbij om en hij komt terecht in een psychologisch kat-en-muis spel met de moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Blade II (2002)

Dinsdag 13 januari om 23:15 op Veronica

Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld. De bloeddorst van deze nieuwe vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als vampiers voorzien hebben. Blade besluit samen te werken met The Bloodpackt, een elite-team van vampiers.
Bekijk de afbeelding

Payback (1999)

Woensdag 14 januari om 22:25 op SBS9

Twee kruimeldieven weten een grote slag te slaan en vangen een buit van 140 duizend dollar. Maar één van de twee heeft bijna al het geld voor zichzelf nodig om een plaats in het syndicaat te kopen. Hij laat zijn partner neerschieten, deze overleeft echter en komt een half jaar later terug voor zijn aandeel van het geld. Dit is inmiddels bij het syndicaat terechtgekomen, maar dat weerhoud hem niet om keihard wraak te nemen.
Bekijk de afbeelding

De Marathon (2012)

Donderdag 15 januari om 20:30 op RTL4

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze prestigieuze loop en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish...
Bekijk de afbeelding

Jack Reacher (2012)

Vrijdag 16 januari om 20:30 op RTL5

'Jack Reacher' onder regie van Christopher McQuarrie (The Way of the Gun, 2000) gaat over de ex-militair Jack Reacher die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit.


NieuwsFilm

meest populair