Chris Hemsworth minder egocentrisch door vaderschap

Hemsworth werd in 2014 uitgeroepen tot 'meest sexy acteur'.

De Australische acteur Chris Hemsworth (Thor, Rush) staat naar eigen zeggen anders in het leven sinds hij vader is. "Het draait niet alleen nog maar om jezelf. Dat vind ik verfrissend." Dat vertelde de acteur tijdens een interview met E! Online.

Hemsworth is vader van drie kinderen; dochter India Rose en zoons Tristan en Sasha. Over de veranderingen die hij heeft doorgemaakt sinds zijn vaderschap vertelt hij: "Ik ben kieskeuriger geworden. Ik denk beter na over wat ik doe, wanneer ik wil werken, hoe ik wil werken. Ik moet iets echt de moeite waard vinden om bij mijn kinderen weg te zijn. Het is fijn om niet al je tijd te besteden aan je eigen problemen, daar geniet ik echt van. Je kunt het niet meer permitteren om egoïstisch zijn, dat kan gewoon niet meer," aldus Hemsworth.

De 31-jarige Australische acteur werd in 2014 door het Amerikaanse blad People uitgeroepen tot 'meest sexy acteur'. Hemsworth blijft echter nuchter; "Ik dacht dat het me wat recht zou geven om zo af en toe een beetje op te scheppen, maar mijn familie riep alleen maar dat de stemmen niet goed geteld waren. Ze geloven er helemaal niks van."



NieuwsFilm

meest populair