Angelina Jolie op pauselijke audiëntie

Brad Pitt moest op het laatste moment verstek laten gaan.

Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Mr. & Mrs. Smith) is op bezoek geweest bij paus Franciscus in Rome. Dat meldde Us Weekly

Eerder deze week meldde een vriend van 'Brangelina' dat het koppel veel bewondering heeft voor de paus. Een aantal beveiligers van Brangelina werden vooruit gestuurd naar Rome om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos zou verlopen.

Tijdens de pauselijke audiëntie werd er onder andere gekeken naar Jolie's nieuwste film Unbroken. Jolie had ook haar twee oudste dochters Zahara en Shiloh meegenomen naar het Vaticaan. Brad Pitt (Se7en, Fight Club) moest, om onbekende redenen, plotseling verstek laten gaan bij de pauselijke audiëntie. Naast het bezoek bij de paus werden Jolie en haar dochters gespot in een lokale speelgoedwinkel in de buurt van Piazza Navona.

Opmerkelijk aan dit bezoek en de populariteit van de paus bij Brangelina, is het feit dat het acteurskoppel zelf niet gelovig is. Toch hebben Brad en Angelina veel bewondering voor de paus en de boodschap die hij uitdraagt. De paus riep onlangs in zijn nieuwjaarstoespraak op om te streven naar "vrede in het hart, vrede in de familie, vrede on de naties." Een boodschap waar de twee sterren zich blijkbaar goed in kunnen vinden.

Jolie was erg trots op het hoge bezoek. "Uitgenodigd zijn in het Vaticaan door de Paus met mijn film is een grote eer en erkenning voor het verhaal dat we vertellen met 'Unbroken' Het verhaal over held Louis [Zamperini, red.] is een krachtig verhaal over sterkte en vergiffenis. Paus Fransiscus is bekend met het indrukwekkende levensverhaal van oorlogsheld Louis Zamperini, heeft de kans om de film te zien met open armen ontvangen."

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair