T-800 gevechtsklaar op foto 'Terminator: Genisys'

Met in ieder geval wat wittere tanden en een andere borstkas.

Regisseur Alan Taylor (Thor: The Dark World, 2013) moet ons aankomende zomer gaan verrassen met de vijfde Terminator-film Terminator: Genisys. De film moet de twee minder laatste ontvangen delen Terminator 3: Rise of the Machines (2003) en Terminator Salvation (2009) doen vergeten en mede daarom is er waarschijnlijk gekozen voor een soort van reboot met een nieuwe verhaallijn. Een ding wat onveranderd blijft is de T-800 robot.

De cyborg zagen we uiteraard voor het eerste in James Camerons The Terminator uit 1984. Het onderstaande endoskelet heeft ten opzichte van het origineel echter wel een upgrade gekregen met wat wittere tanden en een wat strakkere borstkas.

Klik voor een vergroting



Hieronder de T-800 uit het eerste deel:


In Genisys zijn er rollen voor Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney, Jason Clarke, Emilia Clarke, Byung-hun Lee, Aaron v. Williamson, Matt Smith en J.K. Simmons. In de film is de toekomst niet heel veel anders, maar als Reese terug naar het verleden gaat om John Connors moeder Sarah te redden van de Terminator, blijkt dat ze al jaren wordt beschermt door een T-800. Op 19 mei 2017 en 29 juni 2018 volgen het tweede en derde deel in de nieuwe trilogie.

Vanaf 9 juli draait Genisys in de Nederlandse bioscoop. De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair