DVD releases week 2

Met o.a. Pijnstillers en The Child.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Child (2012)


Advocaat Robert Stern gelooft zijn ogen niet wanneer hij een mysterieuze cliënt ontmoet die hem heeft opgeroepen in een industrieel park. Het gaat om een tienjarige jongen met een hersentumor die erop staat dat hij in een vorig leven een moordenaar was. Roberts verbazing slaat om in angst als hij op zoek gaat naar een kelder en een menselijk skelet vindt waarbij de schedel is ingeslagen met een bijl. De jongen vertelt hem over zijn talloze slachtoffers die jarenlang onopgemerkt in de rondte hebben gelegen. Maar dan wordt het heden plotseling net zo eng als het verleden.
Bekijk de afbeelding

Hanni & Nanni 3 (2013)


Vol verwachting staan Hanni en Nanni voor het internaat Lindenlof te wachten op Britse uitwisselingsstudentes. Per ongeluk is dit bus gevuld met mannelijke passagiers. De dolle tweeling is in de war en weet niet goed wat te doen, maar Mademoiselle Bertoux heeft wel een idee...
Bekijk de afbeelding

Pijnstillers (2014)


Casper werd door zijn vader verlaten toen hij jong was en nu dreigt hij ook zijn moeder te verliezen, aan kanker. Via via weet hij het adres van zijn vader te achterhalen. Hij kan hem nu eindelijk ontmoeten.
Bekijk de afbeelding

Montana (2014)

Regie: Mo Ali

In de ruige straten van de Londense wijk East End willen een Servische ex-commando en een 14-jarige jongen wraak nemen op een machtige misdaadbaas en zijn meedogenloze luitenant. In de voorbereiding op het gevecht tegen de vijand wordt de jongen onderricht in de duistere kunst van het moorden en leert hij de echte betekenis van vriendschap, eer en respect kennen.
Bekijk de afbeelding

Terms & Conditions (2015)


Een aanslag die had moeten worden gepleegd door een team van jonge huurmoordenaars, draait uit op een faliekante mislukking. De vader van de teamleider, de gepensioneerde beroepskiller Vet Jones, wordt ingeschakeld om orde op zaken te stellen.
Bekijk de afbeelding

Other Plans (2014)


Claire heeft haar hele leven gewijd aan het beklimmen van de carrièreladder. Ze ging naar de juiste scholen, had de beste vrienden en ging uit met de goede mannen, wat uiteindelijk resulteerde in een leidinggevende functie bij een machtig New Yorks PR-bureau. Maar dan wordt ze verliefd op Nathan, de sjofele portier van haar kantoorgebouw.


NieuwsFilm

meest populair