Ryan Gosling en Eva Mendes hebben geen relatieproblemen

Ze achten de roddels belachelijk.

Vorige maand vermeldden we nog dat het acteurskoppel Ryan Gosling (Drive) en Eva Mendes (Clear History) uit elkaar leek te groeien. Volgens een bron van Entertainment News is dit incorrect: "Ze vinden de meldingen in de roddelbladen over hun relatie belachelijk. Wanneer ze het horen rollen ze met hun ogen. Het interesseert ze niets."

De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen de 34-jarige Gosling zijn vriendin en kind Esmeralda achterliet om een film te schieten in een andere staat. Mendes bleef thuis om voor hun dochter te zorgen en wilde niet heen en weer reizen om Gosling een plezier te doen. De bron meldt dat daar een simpele verklaring voor is: "Ryan en Eva zijn héél erg op hun privacy gesteld. Het laatste wat ze willen doen is een kind, dat nauwelijks drie maanden oud is, naar een filmset brengen dat omringd is door paparazzi. Ryan wilde het juist zo hebben: dat de reporters hem naar Atlanta volgen, zodat ze grotendeels Eva en de baby alleen zouden laten."

Gelukkig is het allemaal niet zo erg. Naar verluidt hadden ze gezamenlijk een geweldige kerstmis met de familie doorgebracht en heeft Mendes foto's en video's van de baby naar Gosling gestuurd tijdens zijn filmdagen. Voordat hij aan de opnames begon, die in december plaatsvonden, vertelde hij over het pasgeboren kindje: "De baby slaapt nog geen hele nachten en Eva is moe. Ze moet ook nog steeds aan het borst voeden wennen - het is niet gemakkelijk. Ze is wel tevreden in haar nestje."



NieuwsFilm

meest populair