Ben Affleck en Jennifer Garner zullen niet meer samenwerken

De toekomstige 'Batman'-acteur is zijn vrouw daarentegen wel heel veel verschuldigd.

Iedereen juicht her en der een comeback toe, voornamelijk omdat het nieuwe en prijswaardige films oplevert. Om zo'n herrijzenis te voltooien moeten er uiteraard wel eerst enkele misbaksels gemaakt worden. Acteur Ben Affleck ondervond dit zo'n tien jaar geleden dankzij titels als Surviving Christmas en Jersey Girl. Deze werden stuk voor stuk met de grond gelijk gemaakt door de critici. De 42-jarige man kreeg het uiteindelijk voor elkaar om leven in zijn carrière te blazen. Dankzij zijn vrouw, Jennifer Garner.

Affleck vertelde tegenover Loaded Magazine: "Jennifer ontmoeten, verliefd op haar worden en met haar verbonden voelen gaf mij de kracht om te zeggen: 'Oké, ik ga 'Hollywoodland' doen. Ik ga 'Gone Baby Gone' regisseren.' Dat waren de stappen die ik moest ondernemen om me weer positief te voelen."

Voor zijn rol in Hollywoodland ontving Affleck diverse schouderklopjes en ook de drama/mysterie Gone Baby Gone werd hartelijk verwelkomt. Later regisseerde en acteerde hij ook in de warm onthaalde prenten The Town en Argo. Voorlopig lijkt hij tevreden te zijn met deze levenswijze, waarvan hij vermeldt dit aan zijn vrouw heeft te danken. Hij onthulde daarentegen ook, op komische wijze, dat het waarschijnlijk beter is als hij nooit meer met zijn vrouw op het witte doek zou verschijnen. De twee titels waarin zij samen verschenen vergden ten slotte gemixte reacties.

"Mijn vrouw en ik werkten aan Pearl Harbor en Daredevil. Met die prestaties denk ik niet dat iemand op een derde samenwerking zit te wachten," beaamde hij. Entertainment Tonight benadrukt daarnaast dat Affleck's verleden met daten en filmen sowieso geen spetterende combinatie is. Zo speelde hij in de romantische komedies Bounce (met Gwyneth Paltrow) en Gigli (met Jennifer Lopez). Beidde speelfilms werden koeltjes ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair